• Mājas
  • Silikona hermētiķis Dana Lim Danaseal Construction 515, 600 ml

Silikona hermētiķis Dana Lim Danaseal Construction 515, 600 ml

Kods : 75741 Drukāt
Danaseal Construction 515 ir universāls, ļoti elastīgs silikona hermētiķis ar ilgu kalpošanas laiku.
Krāsa
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
10,67 €
gab / ar PVN
Daudzums
Pieejamās vispirms
Piegāde: procesā 4 d.
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Dana Lim Danaseal Construction 515 - universāls, ļoti elastīgs, alkoksīdu cietējošs neitrāls silikona hermētiķis ar ilgu kalpošanas laiku. Sacietē reaģējot ar gaisa mitrumu un veido elastīgu saiti ar +/- 25% kustību.

Var izmantot uz visa veida konstrukcijām gan iekštelpās, gan ārā un gandrīz uz visām virsmām, neizmantojot grunti. Īpaši piemērots bīdāmām šuvēm starp betona elementiem, ieejām, durvīm, logiem utt.

Hermētiķim ir lieliska saķere ar stiklu, alumīniju, ABS, nerūsējošo tēraudu, PVC, apstrādātu koku, betonu un citiem.

To raksturo lieliska izturība pret klimata novecošanos un temperatūras svārstībām.

Atbilst ISO 11600 (F/G-25LM) prasībām.

Lietošanas instrukcija:
• Šuvju izmēri: šuvēm, kurās tiek izmantots Danaseal Construction 515, jābūt tādam izmēram, lai nodrošinātu mazāk nekā +/- 25% hermētiķa kustību. Savienotājam jābūt min. 6 mm un maks. 30 mm plats. Šuves dziļums parasti ir puse no platuma, bet ne mazāks par 5 mm un maks. 15 mm. Izmantojiet pareiza izmēra savienojuma atbalsta materiālu, kas ir novietots atbilstoši vēlamajam savienojuma dziļumam.
• Sagatavošana: visām virsmām jābūt tīrām, sausām, bez taukiem, putekļiem un irdenām daļiņām. Var izmantot bez gruntskrāsas uz tādām virsmām kā stikls, lielākā daļa metālu, lielākā daļa krāsotu virsmu un plastmasas, koka, betona un citu veidu virsmas. Praksē dažādi materiāli var atšķirties, tāpēc pirms darba uzsākšanas vienmēr ir ieteicams veikt pietiekamas saķeres pārbaudes, īpaši, ja tiek izmantoti lielāki apjomi. Mēs iesakām izmantot maskēšanas lenti, kas jānoņem uzreiz pēc hermētiķa uzklāšanas.
• Uzklāšanas apstākļi: var izmantot temperatūrā no +5 °C līdz +40 °C un pie relatīvā mitruma vismaz 30%.
• Lietošana: ar asu nazi nogriež hermētiķa galu, pēc tam galu nogriež ar slīpu griezumu, kas ir nedaudz mazāks par šuves platumu. Hermētiķis tiek uzklāts ar manuālu vai pneimatisko smidzinātāju. Nospiests vietā un pabeigts ar savienojuma naglu, kas iemērc ziepju šķīdumā tūlīt pēc uzklāšanas.
• Sacietēšana: apvalka veidošanās apm. 15-30 minūtes 23°C un 50% relatīvajā mitrumā. Sacietēšanas laiks 1 - 2 mm/dienā pie 23 °C un 50% relatīvā mitruma. Sacietēšanas laiks palielinās pie zemākas temperatūras un zemāka mitruma.
• Tīrīšana: instrumentus var tīrīt un hermētiķi noņemt ar acetonu. Sacietējušu hermētiķi var noņemt tikai mehāniski vai ar silikona noņemšanas līdzekli 911. Rokas jāmazgā ar ziepēm un ūdeni.

Iespējas

Temperatūras izturība -50 °C līdz 150 °C
Derīguma termiņš 1 gads neatvērtā iepakojumā, ja uzglabā vēsā, sausā vietā

Sertifikāti

Ražotāji

Dana Lima vēsture aizsākās 1928. gadā. pavasarī, kad Kai Leopolds Hansens nāca klajā ar ideju par jauna veida stipru līmi. Kopš tā laika Dana Lim ir pazīstama ikviena dāņa mājsaimniecībā, kā arī pārējā Skandināvijā un Eiropā kļuvusi pazīstama kā vadošais līmju, hermētiķu un špakteles ražotājs, kas nosaka jaunus funkcionalitātes, kvalitātes un lietotājam draudzīguma standartus.

Uzņēmuma galvenie darbības principi: orientācija uz klientu un tirgu; augsti specializētu produktu izstrāde, ņemot vērā to izmantošanu; atvērta, videi nekaitīga un atbildīga pieeja uzņēmējdarbībai.

Cerams, ka šie trīs faktori palīdzēs ielikt ilgtspējīgus un ilgtermiņa pamatus uzņēmuma turpmākajai izaugsmei un patērētāju vajadzību apmierināšanai.

Saglabātie produkti 0