Hermētiķu blīvēšanas pistole Dana Lim T-22XP

Kods : 9122 Drukāt
T-22XP ir augstas kvalitātes blīvēšanas pistole, kas izgatavota no stiklšķiedru pastiprināta neilona ar vieglu alumīnija stobru.
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
211,75 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Dana Lim T-22XP ir augstas kvalitātes blīvēšanas pistole, kas izgatavota no stiklšķiedru pastiprināta neilona ar vieglu alumīnija stobru. Kompakts un bez stieņa, tas ir viegls un viegli lietojams. Ir nepieciešams minimālais attālums automātiskās gaisa evakuācijas dēļ, kad tiek atlaists sprūda.

Darba spiedienu var viegli un ātri regulēt ar regulēšanas riteni, kas ir iebūvēts rokturī. Tāpēc to var vadīt ar vienu roku.

Gaisa padeve: maks. 8 bāri. 1,60 kN spēks (apmēram 160 kg).

Apkope:
• Viss sacietējušais hermētiķis/līme tiek noņemts no pistoles katru dienu, neizmantojot instrumentus.
• Katru dienu ieeļļojiet saspiestā gaisa savienojumu un stieņus ar dažiem pilieniem saspiestā gaisa eļļas (bezskābes eļļas), lai saglabātu blīvējumu efektivitāti.
• Nekad neizmantojiet eļļu saturošus rūsas noņemšanas līdzekļus.
• Dozatoru un tā daļas nekad nedrīkst iegremdēt tīrīšanas līdzekļos.
• Saspiestā gaisa pieslēgums nekad nedrīkst pārsniegt 8 bārus.

Ražotāji

Dana Lima vēsture aizsākās 1928. gadā. pavasarī, kad Kai Leopolds Hansens nāca klajā ar ideju par jauna veida stipru līmi. Kopš tā laika Dana Lim ir pazīstama ikviena dāņa mājsaimniecībā, kā arī pārējā Skandināvijā un Eiropā kļuvusi pazīstama kā vadošais līmju, hermētiķu un špakteles ražotājs, kas nosaka jaunus funkcionalitātes, kvalitātes un lietotājam draudzīguma standartus.

Uzņēmuma galvenie darbības principi: orientācija uz klientu un tirgu; augsti specializētu produktu izstrāde, ņemot vērā to izmantošanu; atvērta, videi nekaitīga un atbildīga pieeja uzņēmējdarbībai.

Cerams, ka šie trīs faktori palīdzēs ielikt ilgtspējīgus un ilgtermiņa pamatus uzņēmuma turpmākajai izaugsmei un patērētāju vajadzību apmierināšanai.

Saglabātie produkti 0