Vakuuma satvērējs Lifts All Manhattan Mini, līdz 30 kg

Kods : 89-12052 Drukāt

"Manhattan Mini" ir vakuuma satvērējs, kas nodrošina stabilu kravas pārnešanu vēlamajā pozīcijā

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

"Manhattan Mini" ir vakuuma satvērējs, kurā tiek izmantoti vakuuma satvērēji, kas rada spiedienu, kas nodrošina stabilu kravas noturēšanu, neatstājot pēdas.

Viegla manevrēšana. Tikai ar dažām pogām jūs varat satvert, pacelt un novietot kravu pareizajā vietā. Operatoram nav jāliecas, bet tas saglabā ērtu darba stāvokli visā pacelšanas laikā. Tas rada ergonomiski izdevīgāku darba vidi.

"Manhattan" ir īpaši izstrādāts tiem, kam nepieciešams pacelt priekšmetus augstu vai zemu. Piemēram, varat to izmantot, lai paceltu kartona kastes uz plaukta vai statīva. Tāpēc tas bieži vien var aizstāt iekrāvēju. "Manhattan Mini" modelis ir paredzēts celt līdz 170 cm pat nelielās telpās, piem. telpas ar normālu griestu augstumu.

Pareizos apstākļos pacelšanas instrumentu var uzstādīt pie griestiem piestiprinātā traversa sistēmā gandrīz tieši pie griestiem. Sistēmu notur stabi, kas stingri stāv četros telpas stūros, optimizējot telpu, kurā operators var strādāt.

Iespējas

Svars 45 kg
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 30 kg
Nepieciešams gaisa spiediens 6-7 bar
Vadības bloki Proporcionāla ātruma kontrole

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0