Pneimatiska noliktavas paku pacelšanas sistēma Lifts All MaxiCrane, līdz 100 kg

Kods : 0000404042 Drukāt
MaxiCrane ir efektīva paku pacelšanas sistēma, kas spēj ātri un viegli pacelt kravas līdz 100 kg.
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

MaxiCrane ir efektīva paku pacelšanas sistēma, kas spēj ātri un viegli pacelt kravas līdz 100 kg. Tā ir ļoti daudzpusīga un manevrējama sistēma ar darba zonas sasniedzamību 4 m. Lieliska izvēle mazākām darba vietām.

Parasti uzstāda uz kolonnas, kas tika piestiprināta pie grīdas. Tomēr to var uzstādīt arī pie griestiem vai pie sienas. Tas padara to par ļoti daudzpusīgu risinājumu daudzām dažādām darba vietām. Salīdzinot ar tā priekšgājēju FlexiCrane, MaxiCrane ir stingrāka konstrukcija un spēj pacelt lielākas kravas.

Ērts izmērs un svars ļauj ātri un viegli uzstādīt. Mazais svars apvienojumā ar zemas berzes gultņiem nodrošina MaxiCrane klusu un labi pielāgotu darbību darba vidē. Mobilitāte un elastība pārspēj visas citas pacelšanas sistēmas.

Pacelšanas risinājums ietaupa ne tikai muguru, gurnus un plecus, bet arī laiku un naudu. Tā kā tas darbojas ar saspiestu gaisu, enerģijas izmaksas tiek samazinātas līdz minimumam.

Iespējas

Krāsa Sarkans (RAL 3020)
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 100 kg
Maksimālais iepakojuma pārsūtīšanas attālums 4 m
Pīlāra pamatnes izmērs 45 x 45 cm
Nepieciešams gaisa spiediens Tīrs, sauss saspiests gaiss (6-7 bāri)
Maksimālais pīlāra augstums 3 m
Rokas daļas rotācijas rādiuss pie statņa 270°
Otrās rokas rotācijas rādiuss Neierobežots
Ieteicamā nozare Metāla nozarei

Sertifikāti

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0