Pneimatiska noliktavas paku pacelšanas sistēma Lifts All MaxiCrane Mini, līdz 100 kg

Kods : 0000404043 Drukāt
MaxiCrane Mini ir efektīva paku pacelšanas sistēma ar celtspēju līdz 100 kg.
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

MaxiCrane Mini ir efektīva paku pacelšanas sistēma ar tādu pašu celtspēju kā MaxiCrane, līdz 100kg, ar īsāku darba zonas sasniedzamību līdz 3m. Vislabāk piemērota darba vietām ar zemiem griestiem, kur standarta izmēra pacelšanas sistēmas nav piemērotas.

Mazais svars apvienojumā ar zemas berzes gultņiem padara MaxiCrane Mini par ļoti klusu un viegli vadāmu sistēmu. Tāpat kā visus Lifts All risinājumus, MaxiCrane Mini izcilais izmērs un svars nozīmē, ka to var uzstādīt ļoti ātri – ietaupot laiku un naudu – un viegli uzstādīt jebkurā augstumā, droši piestiprināt pie tērauda staba.

Pacelšanas sistēmas raksturojums un dizains ļauj satvērēju nolaist līdz pat pamatnei. Tas ir ļoti praktisks šaurākajās darba zonās un nodrošina operatoram maksimālu pacelšanas augstumu.

Iespējas

Krāsa Sarkans (RAL 3020)
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 100 kg
Maksimālais iepakojuma pārsūtīšanas attālums 3 m
Pīlāra pamatnes izmērs 45 x 45 cm
Nepieciešams gaisa spiediens Sauss, saspiests gaiss (6-7 bāri)
Rokas daļas rotācijas rādiuss pie statņa 270°
Otrās rokas rotācijas rādiuss 360° (nav brīvi rotējošs)
Ieteicamā nozare Metāla nozarei

Sertifikāti

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0