Slīpēšanas rullis Mirka ULTIMAX LIGNO 115 mm x 50 m, Grip

Kods : UL67200112 Drukāt

Mirka "Ultimax® Ligno" (115 mm x 50 m) ir īpaši izstrādāts ar lateksu piesūcināts papīrs, kas nodrošina elastību un malu nodilumizturību koksnes slīpēšanai, ir ilgs kalpošanas laiks, laba noturība pret aizsērēšanu un ātra un gluda griešana. ​

Raupjums
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
89,66 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Mirka "Ultimax® Ligno" (115 mm x 50 m) paredzēta koka slīpēšanai. To raksturo ilgs kalpošanas laiks, laba noturība pret aizsērēšanu un ātra un vienmērīga griešana īpašā smilšu pulksteņa formas abrazīvā raksta dēļ.

Tas ir īpaši izstrādāts ar lateksu impregnēts papīrs, kas nodrošina elastību un izturību pret malu nodilumu, un tam ir Mirka "Multifit" caurumu raksts.

Putekļu kanāli, kas ved uz nosūkšanas atverēm, kontrolē putekļus, novērš abrazīvu graudu sagriešanu, un gaisa cirkulācija zem abrazīva materiāla samazina siltumu slīpēšanas laikā, kas ir svarīgs ieguvums, slīpējot pamatni, neļaujot koksnes putekļiem pārvērsties aizsērējošā špaktelē.

Pateicoties putekļu kanālu dažādajam platumam, pat lielākas koksnes putekļu daļiņas nesagādā problēmas. Koksnes putekļu iedarbība ir nopietns arodveselības risks, tāpēc Ultimax Ligno ir izstrādāts, izmantojot Mirka bezputekļu slīpēšanas tehnoloģiju.

Iespējas

Saistviela Zema līmeņa VOC (gaistošo organisko savienojumu) sveķu sistēma
Pamatne Lateksa papīrs, D-papīrs / C-papīrs
Krāsa Sarkans
Pārklājums Daļēji atvērts ar Selective Coating®
Grauds Keramika/alumīnija oksīds
Garums 50 m
Platums 115 mm
Urbumu skaits Bez caurumiem
Raupjums Pieejamās opcijas: 40, 60, 80, 100, 120, 150, 180, 220, 240, 320, 400
Abrazīva nosaukums ULTIMAX LIGNO
Stiprinājumu sistēma Grip
Priekš Dekorācijām
Slīpēšanai
Rūpniecība Koksne/mēbeles
Abrazīvs mērķis Cietkoksne
Finieris/čaula
Koka grunts/lakas slīpēšana P240-P600
Koka primārā slīpēšana P100-P180
Skujkoki
Slīpēšanai piemēroti materiāli Buks
Bērzs
Cieta virsma
Melamīns
Mīksts/sveķains koks
Ozols
Pelni
Priede
Saplāksnis
Sarkankoks
Skaidu plātnes
Stingrs koks
Tīkkoks
Volframa karbīds

Sertifikāti

Ražotāji

"Mirka" ir globāli augošs uzņēmums ar 18 meitasuzņēmumiem, kas atrodas Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā un Āzijā. Galvenais birojs un ražošana atrodas Somijā. Vairāk nekā 97% tās produkcijas tiek eksportēti un pārdoti uz vairāk nekā 100 valstīm.

Inovatīva pieeja, pētījumi un attīstība ļāva "Mirkai" kļūt par līderi elastīgu abrazīvu inovāciju jomā, kā arī patentētu slīpēšanas sistēmu, kas klientiem ļauj izbaudīt patiesu bezputekļu virsmas slīpēšanu.

Šodien "Mirka" piedāvā plašu augstas kvalitātes produktu klāstu, kas aptver visas slīpēšanas darbības. Uzlaboto produktu klāsts ir izstrādāts, lai efektīvi risinātu specializētas ražošanas (koksne, automašīnu apdare, kompozītmateriāli) problēmas gan profesionāļiem, gan amatieriem.

Saglabātie produkti 0