Robotiskā industriālā ekscentriskā slīpmašīna Mirka AIROS 650CV 150 mm

Kods : MIA6502012 Drukāt

Mirka AIROS ir pirmā viedā elektriskā slīpmašīna rūpnieciskajiem robotiem, kas ir viegli integrējama un atbilst dažādu ražošanas nozaru prasībām.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Mirka AIROS ir pirmā viedā elektriskā slīpmašīna rūpnieciskajiem robotiem. Mirka AIROS 650CV 150mm slīpmašīna ir viegli integrējama un atbilst dažādu ražošanas nozaru prasībām.

VIEGLI INTEGRĒJAMS
Mirka AIROS elektriskā slīpmašīna, kas sver tikai 1,4 kg, viegli iekļaujas mazjaudas robotu rokās, un tās kompaktā un vieglā elektriskā slīpēšanas galva ir īpaši izstrādāta nepārtrauktai slīpēšanai.
Vienkārša uzstādīšana: slīpēšanas galviņai ir ātrs kabeļa savienojums un ātri pievienojams vakuuma šļūtenes savienojums.

NEMASTĪGA KVALITĀTE
Mirka AIROS elektriskajā slīpmašīnā integrētais mākslīgais intelekts ļauj sazināties starp slīpēšanas galviņu un vadības sistēmu. Saņemot detalizētu informāciju par slīpmašīnas stāvokli un tās pielietošanas iespējām, Jūs varat pilnībā kontrolēt slīpēšanas procesu.
Jūs iegūstat precīzu ātruma kontroli, pateicoties bezsuku motoram un kontrollerim ar Mirka patentēto tehnoloģiju. Lai saglabātu nemainīgu kvalitāti, rotācijas frekvence paliek nemainīga pat lielas slodzes gadījumā.

PILNĪGA KONTROLE PAR VISĀM VIRSMĀM
Jaunā Mirka AIROS viedā elektriskā slīpēšanas galva ir piemērota visu virsmu robotizētai slīpēšanai. Lai sasniegtu optimālus slīpēšanas rezultātus, "Mirka AIROS" vislabāk kombinēt ar kvalitatīviem "Mirka" abrazīviem materiāliem.

Priekšrocības:
• Pastāvīgs un konfigurējams apgriezienu skaits
• Paredzēts visu veidu robotu slīpēšanai
• Aizsardzība pret putekļiem un ūdeni (IP66)
• Paredzēts grūti sasniedzamu vietu slīpēšanai
• Minimāla apkope

BŪVĒTA ILGSTĀKAM
AIROS 650CV 150mm var apmierināt visas jūsu slīpēšanas vajadzības, tostarp slapjo slīpēšanu. To var droši lietot arī uz bīstamiem materiāliem.
Kompaktais dizains un bezsuku motors kopā ar izturīgo alumīnija korpusu nodrošina ilgu kalpošanas laiku un drošāku darbību.
Pielāgots rūpnieciskai lietošanai. Tas prasa ļoti mazu apkopi.

Iespējas

Jauda 350 W
Skaļuma līmenis 71 dB
Sugas AIROS
Orbīta 5 mm
Pēda komplektā 8292605011
Ātrums 4000–10000 apgr./min
Nosūces sistēma Centrālais vakuums
Pēdas izmērs 150 mm

Sertifikāti

Ražotāji

"Mirka" ir globāli augošs uzņēmums ar 18 meitasuzņēmumiem, kas atrodas Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā un Āzijā. Galvenais birojs un ražošana atrodas Somijā. Vairāk nekā 97% tās produkcijas tiek eksportēti un pārdoti uz vairāk nekā 100 valstīm.

Inovatīva pieeja, pētījumi un attīstība ļāva "Mirkai" kļūt par līderi elastīgu abrazīvu inovāciju jomā, kā arī patentētu slīpēšanas sistēmu, kas klientiem ļauj izbaudīt patiesu bezputekļu virsmas slīpēšanu.

Šodien "Mirka" piedāvā plašu augstas kvalitātes produktu klāstu, kas aptver visas slīpēšanas darbības. Uzlaboto produktu klāsts ir izstrādāts, lai efektīvi risinātu specializētas ražošanas (koksne, automašīnu apdare, kompozītmateriāli) problēmas gan profesionāļiem, gan amatieriem.

Saglabātie produkti 0