• Jaunumi Jaunumi

Mirka DEXOS 1217 M AFC putekļu nosūcējs + 4 m šļūtene un uzmava, MIX12171222

Kods : MIX12171222 Drukāt

Mirka® DEXOS 1217 M AFC (MIX12171222) - kompakts un kluss M klases putekļsūcējs profesionālai lietošanai ar lietotājam draudzīgu ergonomisku dizainu un ilgmūžīgu bezsuku elektromotoru.

Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
1 310,43 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Mirka® DEXOS 1217 M AFC (MIX12171222) - kompakts un kluss M klases putekļsūcējs profesionālai lietošanai ar lietotājam draudzīgu ergonomisku dizainu un ilgmūžīgu bezsuku elektromotoru.

Jaudas līmenis ir viegli regulējams putekļsūcēja priekšpusē aizmugurgaismotajā vadības panelī, kā arī šļūtenes diametra regulēšana, automātiskā palaišana, Bluetooth® savienošana pārī un daudzfunkciju poga.

Piemērots gan slapjai, gan sausai lietošanai.. Ietver šļūtenes un kabeļu novietni, saderīga ar Mirka augšpusē montējamām instrumentu uzglabāšanas kastēm. 250 mbar iesūkšana un maksimālā gaisa plūsma 42 l/s.

Mirka DEXOS ir automātiska filtra tīrīšanas funkcija, kuru var aktivizēt ar vienu klikšķi. Gaisa plūsmas sensors norāda, kad gaisa plūsmas līmenis kļūst neoptimāls. Savietojams ar valkājamu tālvadības pults aproci, kas ļauj mainīt funkcijas un pārraidīt informāciju operatoram. Savietojams ar HEPA filtru.

DEXOS 1217 M AFC priekšrocības:
• Intuitīvs fona vadības panelis: vienkārša jaudas līmeņa izvēle, šļūtenes diametra regulēšana, automātiskā palaišana un Bluetooth savienošana pārī.
• Daudzpusīgs: 17 litru tilpums, piemērots gan slapjai, gan sausai lietošanai.
• Jaudīga veiktspēja: 250 mbar sūkšanas jauda un maksimālā gaisa plūsma 42 l/s.
• Efektīva automātiska filtra tīrīšana: tīrīšana ar spiedpogu tīrīšanas funkciju optimālai veiktspējai.
• Uzlabotas funkcijas: gaisa plūsmas sensors un tālvadības aproces saderība.

Iespējas

Jauda 1200 W
Spriegums 220 - 240 V
Skaļuma līmenis 77.7 dB(A)
Motora tips Elektriskais
Vakuums 250 mbar
Tvertnes tilpums 17 L
Sausā atsūkšana / mitrā atsūkšana Sausai sūkšanai
Slapjai sūkšanai
Putekļu klase M
Maks. gaisa plūsma 42 l/s
Filtru tīrīšanas sistēma Automātiska filtru tīrīšanas sistēma
Svars 13 kg
Kopējā tīkla slodze 3600 W

Sertifikāti

Ražotāji

"Mirka" ir globāli augošs uzņēmums ar 18 meitasuzņēmumiem, kas atrodas Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā un Āzijā. Galvenais birojs un ražošana atrodas Somijā. Vairāk nekā 97% tās produkcijas tiek eksportēti un pārdoti uz vairāk nekā 100 valstīm.

Inovatīva pieeja, pētījumi un attīstība ļāva "Mirkai" kļūt par līderi elastīgu abrazīvu inovāciju jomā, kā arī patentētu slīpēšanas sistēmu, kas klientiem ļauj izbaudīt patiesu bezputekļu virsmas slīpēšanu.

Šodien "Mirka" piedāvā plašu augstas kvalitātes produktu klāstu, kas aptver visas slīpēšanas darbības. Uzlaboto produktu klāsts ir izstrādāts, lai efektīvi risinātu specializētas ražošanas (koksne, automašīnu apdare, kompozītmateriāli) problēmas gan profesionāļiem, gan amatieriem.

Saglabātie produkti 0