Zemspiediena automātiskais smidzinātājs Wagner TOPFINISH GA 1030

Kods : 2412462 Drukāt
Automātiskais smidzinātājs Wagner TOPFINISH GA 1030 rūpnieciskajam šķidrajam pārklājumam pārliecina ar izcilām izsmidzināšanas īpašībām un augstas kvalitātes izsmidzināšanas rakstu.
Sprauslas galvas izmērs
Gaisa sadalīšanas metode
Montāža
Materiālu piegāde
Kontroles veids
Adatu ceļojumi
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
1 071,88 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Automātiskais smidzinātājs Wagner TOPFINISH GA 1030 rūpnieciskajam šķidrajam pārklājumam pārliecina ar izcilām izsmidzināšanas īpašībām un augstas kvalitātes izsmidzināšanas rakstu. Universālajam blokam ir ļoti mazs nodilums, kas samazina rezerves daļu izmaksas un uz pusi samazina uzturēšanas izmaksas. Tas nodrošina drošu pārklājumu nepārtrauktas darbības laikā.

Modulārās konstrukcijas dēļ to var izmantot dažādiem darbiem, piemēram, koka, metāla vai plastmasas sagatavju pārklāšanai, kur nepieciešams nevainojams izskats un kvalitatīvas virsmas.

Iekļauts divdaļīgs uzgalis, kas sastāv no sprauslas galvas un smidzināšanas uzgriežņa, tādējādi ietaupot izmaksas. Pēc nodiluma jānomaina tikai smidzināšanas galviņa. Visas detaļas, kas saskaras ar materiālu, ir izgatavotas no izturīga nerūsējošā tērauda, ​​un adatai ir papildu nodilumizturīgs un zemas berzes pārklājums.

Optimizēts, īpaši izturīgs iepakojums un īpaši pārklāta adata nodrošina nepārtrauktu darbību. Pat pēc miljona pārslēgšanas operāciju lauka pārbaudēs noplūdes nebija. Attiecīgi tiek ievērojami samazināts apkopes darbību skaits. Pateicoties modulārajai un apkopei draudzīgajai konstrukcijai, nolietotās un rezerves daļas var ļoti ātri nomainīt. Tas palielina produktivitāti, vienlaikus samazinot uzturēšanas un rezerves daļu izmaksas.

Optimizēts dizains samazina pārsmidzināšanu un materiālu izmaksas. Tas nodrošina līdz pat 85 procentiem pārraides efektivitāti. Materiāla plūsmu ļoti precīzi regulē adatas regulēšanas kloķis ar mikrometra skrūvi. Apgādāts ar iekšējo un ārējo gaisa vadību, izmantojot smidzinātāja pogas vai tālvadības pulti. Lai nodrošinātu uzticamu pārklāšanas procesu, gaisa padeve tiek automātiski pārtraukta, tiklīdz adata aizveras.

Var ātri mainīt uz dažādām variācijām. Ir pieejami vairāki gaisa vāciņi un sprauslas dažādiem krāsas lietojumiem. Lai saglabātu zemas uzglabāšanas un investīciju izmaksas, šīs un adatas ir identiskas TOPFINISH manuālā gaisa smidzinātāja GM 1030P rezerves daļām. TOPFINISH GA 1030 pēc izvēles var tikt piegādāts ar vairākām cirkulācijas iespējām, ar vai bez skalošanas
vārstu un ar dažādām pamatplāksnēm. Izvēles aizmugurējie vai sānu savienojumi nodrošina optimālu kustību. Ir pieejami vairāki adapteri atkarībā no nepieciešamā stiprinājuma veida un robota uzstādīšanas. Turklāt ir robota versija ar fiksētu adatas gājienu bez gaisa vārstiem.

TOPFINISH GA 1030 priekšrocības:
• Dažādi pielietojumi: piemērots koka, metāla vai plastmasas sagatavju pārklāšanai, kur svarīgs ir kvalitatīvs izskats. Var izmantot uz ūdens un šķīdinātāju bāzes, kā arī UV un ļoti abrazīviem materiāliem. Var individuāli konfigurēt atbilstoši īpašām prasībām.
• Lieliski pārklājuma rezultāti: jūs ietaupāt materiālu izmaksas, jo pārneses efektivitāte sasniedz pat 88%.
• Maza apkope: optimizēts, īpaši izturīgs iepakojums. Ilgi apkopes intervāli izturīgu komponentu dēļ. Ātra nolietoto un rezerves daļu nomaiņa.
• Uzticama: universālajai ierīcei ir ārkārtīgi mazs nodilums un tā nodrošina drošu pārklājumu nepārtrauktas darbības laikā. Precīzi izgatavotas gaisa sadalīšanas galviņas un optimizēta gaisa plūsma nodrošina perfektu izsmidzināšanu.

Iespējas

Garums 139 mm
Skaļuma līmenis 0 dB(A) - 92.8 dB(A)
Platums 42 mm
Piemēroti materiāli lietošanai Abrazīvs
Šķīdinātāji
Ūdens
Augstums 42 mm
Materiāla temperatūra 5 °C - 80 °C
Pielietojuma jomas Koka pārklājums
Metāla pārklājums
Plastmasas pārklājums
Svars 650 g
Gaisa ieplūdes spiediena diapazons 0 bar - 8 bar
Materiāla spiediens Maksimālais 8 bāri
Sertifikācija Atbilst ATEX direktīvai, atbilst CE direktīvai
Materiāla savienojums G 1/4“
Maksimālā gaisa temperatūra 50° C
Pārslēgt laiku 20 ms
Kontrolējiet gaisa savienojumu QS-1/8-6
Izsmidzināmā gaisa savienojums QS-1/8-8
Materiāla caurbraukšanas diametrs 9 mm

Sertifikāti

Ražotāji

Gadu desmitiem "Wagner" grupa visā pasaulē ir pazīstama kā inovatīvu krāsošanas iekārtu sastāvdaļu piegādātājs.

"Wagner" rūpniecībai piedāvā tehnoloģiski progresīvas iekārtas un sistēmas. Šķidru un pulverveida pārklājumu izsmidzināšanai ar augstu vai zemu spiedienu, lai segtu apstrādājamo virsmu.

Daudzi koksnes, metāla, plastmasas un automobiļu rūpniecības uzņēmumi savā ražošanā ir pārbaudījuši un uzstādījuši "Wagner" iekārtas.

Lai vislabāk apmierinātu "Wagner" klientu vajadzības, uzņēmuma produktu klāsts ir sadalīts divās nodaļās. Dekoratīvās apdares nodaļa izstrādā instrumentus un aprīkojumu, kas īpaši pielāgoti celtnieku un DIY amatnieku vajadzībām, savukārt Industrial Solutions nodaļa izstrādā un ražo rūpnieciskas sastāvdaļas un iekārtas ķīmisko vielu uzklāšanai uz virsmām.

"Wagner" piegādā komponentus un risinājumus šķidrumu, šķīdinātāju un ūdens bāzes materiālu manuālai un automātiskai pārklāšanai uz virsmām. Uzņēmums koncentrējas uz uzticamību, izturību un drošu procesu vadību un kvalitāti.

Saglabātie produkti 0