Pilnīga iepakojuma pacelšanas sistēma Lifts All, līdz 600 kg

Kods : 0000404046 Drukāt
Ergonomiskā "Lifts All" kravas pacelšanas sistēma sastāv no augšējo sliežu sistēmas vai celtņa, "Bal-Trol" pneimatiskā pacēlāja un satvērēja, kas garantē drošu, ergonomisku un enerģiju taupošu paku pārvietošanu.
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Ergonomiskā "Lifts All" kravas pacelšanas sistēma sastāv no augšējo sliežu sistēmas vai celtņa, "Bal-Trol" pneimatiskā pacēlāja un satvērēja (pacelšanas instrumenta). Šādas sistēmas garantē drošu, ergonomisku un enerģiju taupošu materiālu apstrādi.

Lielākā daļa noliktavu un rūpnīcu gūst labumu no pacelšanas sistēmas. Satvērēja uzstādīšana ražošanas procesā, montāžas līnijā vai darba vietās, kur notiek atkārtotas celšanas kustības, var radīt lielas pārmaiņas. Smagu celšana kļūst viegla. Operatoru poza un kustības atgriežas normālā stāvoklī. Tradicionālos darba ruļļus, kas prasīja fizisko spēku, tagad var veikt ikviens. Tas veicina veselīgāku personālu un mazāku slimības atvaļinājumu skaitu.

Pacelšanas sistēmas var pielāgot klientu un viņu darba vietu īpašajām vajadzībām. Ar pilnu pacelšanas sistēmu strādnieki var pacelt somas, kastes, mucas, ruļļus un efektīvāk un ergonomiskāk.

Pielāgotas augšējo sliežu sistēmas un strēles celtņi nodrošina elastību preču pārvietošanai lielākās darba vietās. Atkarībā no jūsu vajadzībām mēs varam piedāvāt risinājumus, kas nodrošina efektīvu darbplūsmu tieši jums. Augšējām sistēmām ir dažādas konfigurācijas. Celtņus var uzstādīt uz sienām, griestiem vai uz stabiem, kas uzstādīti darba zonā. Īpaši populārs risinājums ir "FlexiCrane Mobile" mobilais strēles celtnis, kuru ar autokrāvēju var pārvietot tur, kur tas visvairāk nepieciešams.

"Bal-Trol" ir pneimatiskais pacēlājs, ko parasti uzstāda uz celtņa vai sliežu sistēmas. Ar "Bal-Trol" kravu var pacelt un nolaist.

Satvērēji ir pieejami dažādos modeļos atkarībā no slodzes un tā, kā ar to jārīkojas.

Pilnībā ergonomiska pacelšanas sistēma sastāv no trim daļām:
• Šķērssistēmu jeb strēles celtni, kas ļauj kravai brīvi pārvietoties noteiktā perimetrā.
• "Bal-Trol", kas padara kravu bez kravas un tiek izmantota pacelšanai un nolaišanai.
• Satvērējs (pacelšanas instruments), kas satver kravu, izmantojot vakuuma piesūcekņus, mehāniskos satvērējus vai āķi.

Iespējas

Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 600 kg
Maksimālais pacelšanas augstums 1,5 - 8 m

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0