Satvērējs metāla detaļu pacelšanai Lifts All, līdz 11 kg

Kods : 89-12120 Drukāt

Satvērējs metāla detaļām, kas var pacelt vairākas no tām vienlaikus, tāpēc darbs tiks veikts ātrāk un efektīvāk.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Satvērējs metāla detaļām, kas spēj pacelt vairākas no tām vienlaikus. Lietojot, darbs tiks paveikts ātrāk un operators izvairīsies no atkārtotas manuālas celšanas. Darbs būs ergonomiskāks un ietaupīs muguru un plecus.

Ir automātiska palaišana un balansēšana drošai un vienmērīgai celšanai. Rokturi var arī noliekt uz sāniem. Tādējādi operatoram ir vieglāk pārvietot kravu uz sāniem, kā arī ērtāk izmantot iekštelpās.

Pacelšanas laikā vienmērīgi un droši līdzsvaro kravu. Papildu drošībai paredzēta arī kravas aizsardzība. Kravas aizsargs nodrošina, ka satvērējs celšanas laikā nenokrīt. Pacelšanas iekārtai jābūt droši piestiprinātai pie kravas, lai to varētu pacelt. Šī instrumenta maksimālā celtspēja ir 11 kg.

Ja vēlaties pacelt līdzīga veida kravas no dažāda izmēra vai materiāliem, mēs varam pielāgot satvērēju atbilstoši jūsu vajadzībām. Var regulēt arī maksimālo celtspēju.

Iespējas

Svars 14.2 kg
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 11 kg
Nepieciešams gaisa spiediens 6-7 bar
Vadības bloki Balansēšana
Ieteicamā nozare Metāla nozarei
Satvērēja tips Mehānisks

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0