Palešu pārvietošanas sistēma Lifts All, līdz 30 kg

Kods : 89-12146 Drukāt

Palešu pārvietošanas sistēma ir paredzēta palešu pārvietošanai un/vai apgāšanai, lielisks palīgs noliktavās, rūpniecībā un izplatīšanā.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Palešu pārvietošanas sistēma ir pacelšanas instruments palešu pārvietošanai un/vai pagriešanai. Palešu celšana ar rokām ir kaitīga veselībai un var izraisīt nelaimes gadījumus. Šis rīks ļauj operatoram strādāt ātri un ergonomiski, un tas ir lielisks palīgs noliktavās, rūpniecībā un izplatīšanas zonās.

Pacelšanas instruments piespiežas pret paleti un pēc tam stingri un droši notur kravu visā pacelšanas laikā. Paceļot, jūs varat arī apgriezt paplāti otrādi, vienkārši nospiežot pogu. Jūs arī ietaupāt vietu, saliekot paplātes pa vienai. Pēc paletes pārvietošanas uz vēlamo vietu nospiediet vienu no pacelšanas instrumenta pogām. Saspiedes plāksnes atbrīvos paleti, un pacelšanas instrumentu var noņemt no tās.

Visbiežāk izmantotie palešu satvērēji ir paredzēti ES paletēm, pilnajām paletēm un puspaletēm. Taču mēs varam modificēt celšanas instrumentu tā, lai ar to varētu celt arī cita izmēra paliktņus. Mēs vienmēr precīzi pielāgojam savus celšanas instrumentus, lai paceltu tieši to, kas klientam nepieciešams. Pacelšanas instrumenti ir pielāgojami, un jūs varat izvēlēties maksimālo nepieciešamo celšanas jaudu, slīpuma funkciju, pagriešanas funkciju utt., lai atbilstu jūsu vajadzībām.

Iespējas

Svars 46 kg
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 30 kg
Nepieciešams gaisa spiediens 6-7 bar
Vadības bloki Proporcionāla ātruma kontrole

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0
Saistītās preces