Satvērējs rotoriem Manhattan Combi, 140 kg

Kods : 89-12106 Drukāt

Satvērējs rotoriem "Manhattan Combi" ir celšanas instruments, kas paceļ kravas gan mehāniski, gan vakuumā.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Satvērējs rotoriem "Manhattan Combi" ir celšanas instruments, kas paceļ kravas gan mehāniski, gan vakuumā.

Tas ir kombinēts celšanas instruments ar maināmu pielietojumu. Ja vēlaties pacelt plakanas virsmas, piemēram, lokšņu metālu, jums ir jāizmanto vakuuma ierīce.

Šim satvērējam ir ekvalaizers, kas ļauj pacelt kravu, saglabājot to līdzsvarotu milimetra robežās. Līdzsvarota slodze ir būtiska, lai pārvietotos ar mašīnu un kravu ierobežotās telpās. Šī celšanas instrumenta maksimālā celtspēja ir 140 kg mehāniskajā režīmā un 50 kg vakuuma režīmā.

Kad slodze atrodas gaisā, ekvalaizers nosaka kravas svaru un elektroniski to līdzsvaro, izraisot slodzes iztaisnošanu. Pēc tam operators var stabili un droši pārvietot kravu. Lai paceltu lokšņu metālu vai citus plakanus hermētiskus materiālus, vienkārši pārslēdzieties uz vakuuma režīmu un novietojiet pacēlājus uz kravas. Pēc tam operators var viegli pārvietot metāla loksnes vai kravu, nepaceļot lielu svaru.

Ekvalaizeru var uzstādīt uz visiem Lifts All celšanas instrumentiem. Tas kontrolē pneimatiskā pacēlāja elementu kustību. Ļauj vieglāk pacelt līdzīgas dažāda svara kravas un precīzu slodzes kontroli, piedāvājot nepārtrauktu slodzes līdzsvarošanu gaisā un iztaisnojot kravu, tai paceļoties. Neatkarīgi no kravas svara, ekvalaizers ļauj droši pacelt.

Iespējas

Svars 100 kg
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 140 kg
Nepieciešams gaisa spiediens 6-7 bar
Vadības bloki Proporcionāla ātruma kontrole

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0