Pacelšanas sistēma ar mobilo platformu Lifts All Speedy Picker, līdz 65 kg

Kods : 89-11954 Drukāt

Speedy Picker ir sistēma preču komplektēšanai noliktavās un sadales centros, kur pacelšanas instruments vienmēr ir pa rokai, lai darbu varētu veikt ātrāk, vienkāršāk un drošāk.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Speedy Picker ir sistēma preču komplektēšanai noliktavās un izplatīšanas centros. Pacelšanas sistēma sastāv no celtņa roktura un pacelšanas instrumenta, kas savienots ar kompresoru.

Tas ir uzstādīts uz iekrāvēja, kas pārvieto operatorus visa darba procesa laikā. Tādā veidā pacelšanas instruments vienmēr ir pie rokas.

Tā kā operatoram vairs nav manuāli jāceļ kravas, tiek samazināts traumu risks. Izmantojot Speedy Picker, darbus var paveikt ātrāk, vienkāršāk un drošāk.

Priekšrocības:
• Ergonomisks: pacelšanas rīks ieslēdzas automātiski, kad tas ir stingri nostiprināts uz paceļamā izstrādājuma. Pēc tam operators var viegli pacelt un manevrēt izstrādājumu. Instruments ir ergonomiski izstrādāts gan kreiso, gan labo roku operatoriem, un tam ir tikai viena ar pogu darbināma funkcija, kas tiek izmantota kravas novietošanai tai paredzētajā pozīcijā. Unikālā noliekšanas funkcija sniedz operatoram elastību, lai pārvietotos starp kravu paņemšanu no augšas vai no sāniem. Tas atvieglo produktu izkraušanu no augstākām pozīcijām, paceļot tos no sāniem.
• Elastīga iekrāvēja svira: izveicīgā un elastīgā celtņa svira nodrošina ātrāku pacelšanu no abām pusēm. Kravu līdzsvaro pacelšanas instruments, un operators to var pacelt un nolaist bez jebkādām pogām. Kad uzdevums ir izpildīts, pacelšanas instruments tiek atgriezts vienā no dokstacijām un celtņa rokturis tiek nofiksēts "parkēšanas režīmā". Pēc tam operators var droši braukt uz citu vietu.
• Rokturis ir piemērots lielākajai daļai iekrāvēju: Speedy Picker rokturi var uzstādīt vairumam izmantoto noliktavas iekrāvēju veidu. Sadarbībā ar iekrāvēju ražotājiem ir izstrādāts risinājums, kas vislabāk darbojas vairumam iekrāvēju veidu. Atkarībā no paceļamajiem izstrādājumiem pacelšanas instrumentu var pārslēgt arī uz, piemēram, āķi vai mehānisko satvērēju.
• Aizsardzība pret darba pārslodzi un traumām: noliktavas darbinieks stundā parasti paceļ aptuveni 120 paku. Kopumā šis cilvēks 8 stundu darba dienā paceļ aptuveni 15-16 tonnas smaguma. Atbilstoši obligātajām darba prasībām darba devējam ir pareizi jāpielāgo darba vieta, lai samazinātu darbinieku pārslodzes risku. Tā vietā, lai fiziski nogurdinātu strādniekus ar smagu manuālu celšanu, Speedy Picker var pārvietot kravu, kamēr darbinieks saglabā ātrumu un precizitāti.

Iespējas

Svars 145, atkarībā no kompresora lieluma
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 65 kg
Vadības bloki Balansēšana ar automātisko palaišanu
Celtņa roka 2000 mm „FlexiCrane“ celtnis ar slēdzeni
Iespējamais liftu skaits stundā 100-120
Ieteicamā nozare Sadales centriem un noliktavām
Piemērots paku celšanai Kartona kastēm

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0