• Mājas
  • Blīvlente Dana Lim Sealant Tape F600, 15/5-12 mm, 10 m

Blīvlente Dana Lim Sealant Tape F600, 15/5-12 mm, 10 m

Kods : 60015512 Drukāt
Sealant Tape F600 ir iepriekš saspiesta blīvējuma lente konstrukciju šuvēm.
Krāsa
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
12,74 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Dana Lim Sealant Tape F600 ir iepriekš saspiesta blīvējuma lente, kas izplešas līdz pat piecām reizēm, veidojot efektīvu blīvējumu un pastāvīgi izkliedējot atvērto elastīgo savienojumu. Piemērots šuvēm ap durvīm un logiem, caurulēm un konstrukciju savienojumiem un citiem, gan iekšēji, gan ārēji. Pamatne sastāv no speciālām impregnētām poliuretāna putām, kas nodrošina pastāvīgu izturību pret laikapstākļiem un lietus. Produkts ir pašlīmējošs, viegli uzstādāms un pieejams vairākos savienojuma izmēros no 5mm līdz 25mm platumā. Blīvlenti F600 var izmantot šuvēm ēkās līdz 100 m augstumā. Lietošanas instrukcija: • Sagatavošana: lai sasniegtu optimālu uzklāšanas laiku, lente pirms uzklāšanas vismaz vienu stundu jāpatur istabas temperatūrā. Pārošanās virsmas ir jānotīra. • Svarīgi: uzstādīšana jāveic starp divām paralēlām un pilnīgi līdzenām virsmām. Uzstādot uz metāla, piemēram, logiem ar alumīnija pārklājumu, tiek izvēlētas blīvējuma sloksnes ar dziļumu min. 20 mm un šuves platumu mēra lielizmēros. Blīvlente ir uzstādīta 3 - 5 mm konstrukcijā. Nav ieteicams izmantot kā pagaidu blīvējuma aizdari (1.pakāpes blīvējums/blīvējums) pret vēju un lietu, jo pastāv liels risks, ka blīvējuma lente kļūs ļoti mitra un rezultātā var rasties mitruma bojājumi. • Paplašināšana: paplašināšana tiks sākta nekavējoties. Atkarībā no temperatūras tas ilgs no minūtēm līdz dienām. Augsta temperatūra paātrinās izplešanos. Lentu var viegli uzsildīt ar ventilatoru. Un otrādi, uzklāšanas laiks var tikt pagarināts, ja lente ir atdzesēta. • Pielietojums: nogrieziet pirmos 2 cm no brīža, kad sākat lietot lenti, un, kad esat pabeidzis, nogrieziet arī pēdējos 2 cm. Nepieciešamais garums tiek sagriezts. Neaizmirstiet pievienot 1 - 3 cm uz metru. Noņemiet 20 - 30 cm aizsargpapīru un uzlieciet lenti uz vienas no savienojošajām virsmām. Lentes priekšpuse ir novietota apm. 2 - 4 mm ievilkums no malas. Nospiediet lenti ar pildīšanas nazi, ja nav pietiekami daudz vietas pirkstiem. Ja lente nepielīp pareizi (mitru vai putekļainu virsmu dēļ), lenti var nostiprināt ar ķīli, līdz tā izplešas. Šķērsšuvēs vertikālajai joslai jābūt pilnai. Horizontālo sloksni uzklāj vēlāk, viegli piespiežot pret vertikāli. T veida savienojumos pirmajai uzklātajai blīvējuma lentei vienmēr jābūt caurlaidīgai lentei. Aizmugurējo savienojumu vietās lente tiek montēta ar vieglu spiedienu. Lente nekad nedrīkst pārklāties. Vispirms stūros ievieto vertikālu sloksni. Ņemiet vērā, ka logu apakšējās šuves var nebūt piemērotas blīvējuma lentei. Loga ģeometriskā profila dēļ var nebūt iespējams pareizi uzklāt lenti. Līmējot lenti, ir arī jānodrošina, lai lietus ūdens nenokļūtu tieši lentē. Lietojot uz ķieģeļu sienām, šuves ir jāaizpilda, jo virsmām jābūt gludām.

Iespējas

Garums 10 m
Materiāls Poliuretāna putas, piesūcinātas ar modificētu akrila dispersiju
Temperatūras izturība -30°C līdz +100°C
Ugunsdrošības klase B1
Spriegums Min. 200%
Derīguma termiņš 24 mēneši no ražošanas datuma
Šuves platums 5 -12 mm
Šuves dziļums, minimālais 15 mm
Stiepes izturība Min. 100 kPa
Ūdens tvaiku difūzija µ < 10 (saspiežot līdz 20%)
Siltumvadītspēja λ = 0,0429 W/mK, MPA Hannover

Sertifikāti

Ražotāji

Dana Lima vēsture aizsākās 1928. gadā. pavasarī, kad Kai Leopolds Hansens nāca klajā ar ideju par jauna veida stipru līmi. Kopš tā laika Dana Lim ir pazīstama ikviena dāņa mājsaimniecībā, kā arī pārējā Skandināvijā un Eiropā kļuvusi pazīstama kā vadošais līmju, hermētiķu un špakteles ražotājs, kas nosaka jaunus funkcionalitātes, kvalitātes un lietotājam draudzīguma standartus.

Uzņēmuma galvenie darbības principi: orientācija uz klientu un tirgu; augsti specializētu produktu izstrāde, ņemot vērā to izmantošanu; atvērta, videi nekaitīga un atbildīga pieeja uzņēmējdarbībai.

Cerams, ka šie trīs faktori palīdzēs ielikt ilgtspējīgus un ilgtermiņa pamatus uzņēmuma turpmākajai izaugsmei un patērētāju vajadzību apmierināšanai.

Saglabātie produkti 0