Krāsa AkzoNobel SolidoColor SC-T470-10 BW01, 20 kg

Kods : SCT47010BW01Z5F Drukāt
  • Iepakojums 20 kg
Krāsa AkzoNobel SolidoColor SC-T470-10 BW01 - divkomponentu ļoti laba pārklājuma un gruntēšanas krāsu sistēma uz poliuretāna alkīdu bāzes, kas paredzēta plašas krāsu gammas iegūšanai.
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
7,97 €
kg / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Krāsa AkzoNobel SolidoColor SC-T470-10 BW01 - divkomponentu ļoti laba pārklājuma un gruntēšanas sistēma uz poliuretāna alkīdu bāzes, kas satur šķīdinātāju, plaša krāsu gammas iegūšanai, pēc Sikkens, RAL, NCS u.c. vai pēc sava modeļa.

To raksturo augsta izturība pret slīdēšanu, kas ļauj izmantot vertikāli. Lieliska izturība pret skrāpējumiem papildu izturībai. Ātri žūstošs - transportējams pēc 12 stundām, Savietojams ar PU tonēšanas sistēmām, lai radītu plašu krāsu klāstu.

Pielietojuma jomas: gandrīz visu veidu iekštelpu koka mēbelēm. Ideāli piemērots sagatavošanai ar SolidoColor vai QuantumColor sērijas pigmentētajām gruntskrāsām. Optimāli pielāgots vertikālajai uzklāšanas metodei.

Iespējas

Pārklājums Izsmidzinot
Piemērots Rūpniecībai
Sadaļa Iekšdarbiem
Saistviela PU alkīds
Iepakojums Iepakojums 20 kg
Sajaukšanas attiecība 50% (2:1)
Priekš Iekšdurvīm
Mēbeles
Skapjiem
Cietinātājs HPU6205

Sertifikāti

Ražotāji

"AkzoNobel" grupa ir starptautisks holandiešu uzņēmums, kas izstrādā krāsas un efektīvus pārklājumus gan rūpniecībai, gan patērētājiem visā pasaulē. Uzņēmuma zīmols ir pazīstams un novērtēts ne tikai Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, Āzijā, bet arī tālajā Dienvidamerikā Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Amsterdamā, taču tā darbojas vairāk nekā 80 valstīs un ir sadalīta pamatdarbībās, sākot no dekoratīvām krāsām, pulverkrāsām, automobiļu un kuģu pārklājumiem līdz koka pārklājumiem un koka līmēm.

"AkzoNobel Adhesives" ir viens no daudzajiem "AkzoNobel" zīmoliem, kas vairāk nekā 80 gadus ir bijis vadošais līmes risinājumu piegādātājs kokapstrādes nozarei. Zīmols ir pazīstams ar saviem risinājumiem būvizstrādājumu, grīdas segumu un pēc pasūtījuma izgatavotu mēbeļu jomā.

Saglabātie produkti 0
Saistītās preces