Krāsa AkzoNobel SolidoColor SC-T440-90 BW01, 20 kg

Kods : SCT44090BW01 Drukāt
  • Iepakojums 20 kg
SolidoColor SC-T440-90 BW01 - divkomponentu, spīdīga, dzidra un pilnīgi sausa pieskāriena krāsošanas sistēma uz poliuretāna alkīdu bāzes, kas satur šķīdinātāju.
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
13,14 €
kg / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

SolidoColor SC-T440-90 BW01 - divkomponentu, spīdīga, dzidra un pilnīgi sausa pieskāriena krāsošanas sistēma uz poliuretāna alkīdu bāzes, kas satur šķīdinātāju.

Krāsu sajaukšanas sistēma, lai iegūtu daudzas krāsas, saskaņā ar Sikkens, RAL, NCS utt., vai pēc jūsu ̨ modeļa.

Tam ir labas skrāpējumu izturības īpašības, veido gludu virsmu, lieliski izlīdzina, aizvērtām porām, nedaudz dzeltenīgs.

Pielietojuma jomas: gandrīz visu veidu iekštelpu koka mēbelēm. Ideāli piemērots sagatavošanai ar SolidoColor vai QuantumColor sērijas pigmentētajām gruntskrāsām.

Iespējas

Pārklājums Ar lidmašīnas reaktīvo ierīci
Augstspiediena izsmidzināšana
Zema spiediena aerosols
Piemērots Rūpniecībai
Sadaļa Iekšdarbiem
Saistviela PU alkīds
Iepakojums Iepakojums 20 kg
Sajaukšanas attiecība 100% (1:1)
Priekš Ierīču korpusiem
Mēbeles
Skapjiem
Cietinātājs HPU6214

Sertifikāti

Ražotāji

"AkzoNobel" grupa ir starptautisks holandiešu uzņēmums, kas izstrādā krāsas un efektīvus pārklājumus gan rūpniecībai, gan patērētājiem visā pasaulē. Uzņēmuma zīmols ir pazīstams un novērtēts ne tikai Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, Āzijā, bet arī tālajā Dienvidamerikā Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Amsterdamā, taču tā darbojas vairāk nekā 80 valstīs un ir sadalīta pamatdarbībās, sākot no dekoratīvām krāsām, pulverkrāsām, automobiļu un kuģu pārklājumiem līdz koka pārklājumiem un koka līmēm.

"AkzoNobel Adhesives" ir viens no daudzajiem "AkzoNobel" zīmoliem, kas vairāk nekā 80 gadus ir bijis vadošais līmes risinājumu piegādātājs kokapstrādes nozarei. Zīmols ir pazīstams ar saviem risinājumiem būvizstrādājumu, grīdas segumu un pēc pasūtījuma izgatavotu mēbeļu jomā.

Saglabātie produkti 0
Saistītās preces