Griešanas disks metālam un nerūsējošajam tēraudam (INOX) Karbosan

Kods : 908718 Drukāt

Griešanas disks nerūsējošajam tēraudam (INOX) Karbosan izmanto nerūsējošā tērauda (Inox), 304 un 316 L klases plānu metāla lokšņu, 304 klases nerūsējošā tērauda cauruļu un plakano stieņu griešanai.

Raupjums
Biezums
Diametrs
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
1,33 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Griešanas disks nerūsējošajam tēraudam (INOX) Karbosan izmanto nerūsējošā tērauda (Inox), 304 un 316 L klases plānu metāla lokšņu, 304 klases nerūsējošā tērauda cauruļu un plakano stieņu griešanai.

Tam ir īpaši abrazīvie cirkonija oksīda un alumīnija oksīda graudi un cieta struktūra. Produkts nesatur dzelzi (Fe) un sēru (S).

Tam ir ilgāks kalpošanas laiks, ātrāka griešanas mala salīdzinājumā ar tā kolēģiem, un tā specifikācija samazina siltuma ietekmi uz nerūsējošiem materiāliem, kas ir jutīgi pret karstumu.

Iespējas

Pārklājums Manuālā slīpmašīna
Grauds Īpašs cirkonija oksīds un alumīnija oksīds
Cietība R (Ciets)
Saistviela BF (Sintētiskie sveķi, pastiprināti ar šķiedru)
Pielietojuma jomas Augsti leģēts tērauds
Nerūsējošais tērauds
Tradicionālais tērauds
Vieglie tēraudi
Visi konstrukciju tēraudi
Rotācijas ātrums 80 m/s
Iekšējā cauruma diametrs 22.23 mm

Sertifikāti

Ražotāji

Karbosan, pirmais savienoto abrazīvo izstrādājumu ražotājs Turcijā, sāka savu ražošanu 1967. gadā. Halkali, Stambulā, ar 40 darbiniekiem, kas izveidota 9000 m2 platībā.

Šobrīd uzņēmums piedāvā kvalitatīvus, uzticamus un augstas kvalitātes produktus vairāk nekā 75 valstīs 6 kontinentos.

Pateicoties ieguldījumiem inovācijās un pētniecības un attīstības pētījumos, Karbosan piedāvā plašu produktu klāstu, lai sasniegtu perfektas virsmas.

Ar vairāk nekā 56 gadu pieredzi augstas kvalitātes saistītu abrazīvu izstrādājumu ražošanā, Karbosan ir izstrādājis savu sistēmu, lai apmierinātu klientu vajadzības un cerības, nodrošinot augstu veiktspēju, sākot no izejvielu piegādes līdz pēcpārdošanas servisam.

Tas ir pirmais uzņēmums Turcijā, kas ražo saistītus abrazīvus saskaņā ar ISO 9001 kvalitātes vadības sistēmu, un pirmais uzņēmums Turcijā, kas pieder Eiropas Abrazīvo materiālu ražotāju federācijai (FEPA) un Abrazīvo materiālu drošības organizācijai (OSA), lai ražotu augstas kvalitātes produktus. .

Produktu klāsta kvalitāti ir sertificējis Turcijas Standartu institūts kā TS EN 12413 savienotajiem abrazīviem un TS EN 13743 pārklājuma abrazīviem materiāliem.

Karbosan ņem vērā ietekmi uz vidi un ik uz soļa no izejmateriāla līdz produkta piegādei klientiem, padara savu ražošanu jutīgu pret dabu atbilstoši ISO 14001 vides pārvaldības sistēmai.

Saglabātie produkti 0