• Jaunumi Jaunumi

Mirka DEOS II 353 elektriskā plaknes slīpmašīna 81 x 133 mm, 300 W, 3.0 mm, EU, ar plastmasas kasti, MID3534044CA ​

Kods : MID3534044CA Drukāt

Mirka® DEOS II 353 (MID3534044CA) ir elektriskā plaknes slīpmašīna, kas ideāli piemērota koka apstrādei un dekoratīvai krāsošanai, durvīm un logiem, kā arī stūru, malu, grūti sasniedzamu darba virsmu un šauru vietu slīpēšanai.

Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
690,91 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Mirka® DEOS II 353 (MID3534044CA) ir elektriskā slīpmašīna, kas ideāli piemērota kokapstrādei un dekoratīvai krāsošanai. Lieliski piemērots arī durvju un logu, kā arī stūru, malu, grūti sasniedzamu darba virsmu un šauru vietu slīpēšanai.

Jaudīgā jaunās paaudzes Mirka® DEOS II turpina veiksmīgās orbitālās slīpmašīnas vēsturi, bagātinot to ar daudziem noderīgiem uzlabojumiem. Tikai 10 cm augsts, kompaktais un ļoti zemais profils nodrošina augstu manevrēšanas spēju un palīdz nodrošināt precīzu un efektīvu slīpēšanu.

Var lietot ilgu laiku bez noguruma zemā trokšņa līmeņa un zemās vibrācijas dēļ. Jaunais dizains nodrošina vienkāršu veidu, kā pielāgot slīpēšanas ātrumu, ļaujot viegli kontrolēt sviru un izmantot skaidri redzamas gaismas diodes, lai pielāgotu ātrumu.

Pateicoties bezsuku motoram, Mirka DEOS II nodrošina ilgstošu un efektīvu darbu, tiekot galā ar sarežģītiem un sarežģītiem uzdevumiem.

Kā Mirka bezputekļu slīpēšanas neatņemama sastāvdaļa Mirka DEOS nodrošina slīpēšanu bez putekļiem, un tā Bluetooth savienojums nodrošina netraucētu integrāciju ar lietotni myMirka, lai uzraudzītu vibrācijas ietekmi, kā arī citus papildu slīpmašīnas iestatījumus un funkcijas.

Mirka® DEOS II 353 svarīgākās priekšrocības:
• Jaudīga un lieliska veiktspēja.
• Kompakts un zems profils nodrošina pilnīgu slīpēšanas procesa kontroli.
• Ilgstošs operatora komforts, kas ļauj strādāt bez noguruma.
• Ērti lietojama svira slīpēšanas ātruma regulēšanai ar vāji redzamiem LED indikatoriem, kas parāda apgriezienu skaitu.
• Efektīva slīpēšana bez putekļiem.
• Ļoti efektīvs un izturīgs bezsuku motors.
• Spēj tikt galā ar sarežģītiem darbiem un sarežģītiem uzdevumiem.
• Bluetooth savienojums un vibrāciju uzraudzība.

Iespējas

Jauda 300 W
Spriegums 220 - 240 V
Skaļuma līmenis 69 dB
Sugas DEOS II
Orbīta 3.0 mm
Pēdas izmērs 81 x 133 mm
Pieslēgums Bluetooth
Vibrēšanas līmenis 2,6 m/s²
Frekvence 50/60 Gz
Pēda komplektā 8292353011
Maksimālais ātrums 10000 apgr./min
Ātrums 5000 - 10000 apgr./min
Nosūces sistēma Centrālais vakuums
Tips Plakanām virsmām
Svars 0.97 kg

Sertifikāti

Ražotāji

"Mirka" ir globāli augošs uzņēmums ar 18 meitasuzņēmumiem, kas atrodas Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā un Āzijā. Galvenais birojs un ražošana atrodas Somijā. Vairāk nekā 97% tās produkcijas tiek eksportēti un pārdoti uz vairāk nekā 100 valstīm.

Inovatīva pieeja, pētījumi un attīstība ļāva "Mirkai" kļūt par līderi elastīgu abrazīvu inovāciju jomā, kā arī patentētu slīpēšanas sistēmu, kas klientiem ļauj izbaudīt patiesu bezputekļu virsmas slīpēšanu.

Šodien "Mirka" piedāvā plašu augstas kvalitātes produktu klāstu, kas aptver visas slīpēšanas darbības. Uzlaboto produktu klāsts ir izstrādāts, lai efektīvi risinātu specializētas ražošanas (koksne, automašīnu apdare, kompozītmateriāli) problēmas gan profesionāļiem, gan amatieriem.

Saglabātie produkti 0