Gleznotāja krekls Colad BodyGuard Undershirt, bez piedurknēm

Kods : 540156 Drukāt

BodyGuard® apakškrekla krekls (bez piedurknēm) ir ideāls apģērba gabals, ko valkāt zem Colad BodyGuard® krāsotā uzvalka vai jebkura cita krāsota uzvalka, tas nodrošina optimālu kustību brīvību un ir ārkārtīgi ērts valkāšanai pat darba dienas laikā.

Izmērs
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

BodyGuard® apakškrekla krekls (bez piedurknēm) ir ideāls apģērba gabals, ko valkāt zem Colad BodyGuard® krāsas uzvalka vai jebkura cita krāsota uzvalka. Izgatavots no siltumu regulējoša auduma ar 1% oglekļa saturu, kas piešķir kreklam antistatiskas īpašības un neļauj tam pielipt pie ķermeņa vai krāsojuma tērpa.

Atšķirībā no parastajiem kokvilnas vai neilona T-krekliem šie apakškrekli nepiesaista putekļus. T-krekls uzsūc sviedrus un vajadzības gadījumā atbrīvo lieko siltumu. Elpojošais materiāls saglabā vēsumu vasarā un siltumu ziemā un nodrošina optimālu kustību brīvību un ir ārkārtīgi ērts valkāšanai pat visas darba dienas garumā.

BodyGuard® apakškreklu priekšrocības:
• Elastīga piegulšana optimālai kustību brīvībai
• Bez putekļiem, plūksnām un silikona
• Nepiesaista putekļus
• Regulē ķermeņa siltumu

Iespējas

Krāsa Pelēks
Izmērs Pieejamie izmēri: S, M, L, XL, XXL

Sertifikāti

Ražotāji

"Colad" ir uzņēmums, kas izstrādā jaunus izgudrojumus, kas nepieciešami efektīvai krāsu izmantošanai. Zīmols ir atbildīgs par neiespējamā padarīšanu par iespējamu. Tas slēpjas uzņēmuma DNS. Uzņēmuma produktus var atrast automobiļu, jūras, aviācijas, rūpniecības un daudzās citās jomās.

"Colad" ir izgudrojis inovatīvus produktus, ko izmanto visā pasaulē, piemēram, maisīšanas krūzes, "BodyGuard" krāsas uzvalku un "Turbomix Paintsaver". "Colad Snap Lid System", ātrākā un ērtākā krāsu pārklāšanas sistēma, nesen tika papildināta ar savu klāstu.

Zīmols "Colad" gala lietotājiem rada unikālas iespējas, koncentrējoties uz labākajiem darba un uzņēmuma procedūru rezultātiem. 

Saglabātie produkti 0