Vienreizlietojamie nitrila cimdi Colad, zili, 100 gab.

Kods : 530900 Drukāt

Ļoti augstas kvalitātes nitrila cimdi, bez pūdera un šķīdinātāju izturīgi, īpaši paredzēti lietošanai krāsošanas procesā.

Izmērs
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Ļoti augstas kvalitātes nitrila cimdi, kas nesatur pulveri un ir izturīgi pret šķīdinātājiem. Īpaši izstrādāts lietošanai krāsošanas procesā. Ir stiprāki, biezāki un izturīgāki nekā parastie nitrila cimdi. Iepakojumā 100 gab.

Ne katrs cimds ir piemērots krāsošanas procesam. Strādājot ar krāsu, ir ļoti svarīgi aizsargāt krāsotāju. Papildus lietotāja aizsardzībai ir ļoti svarīgi, lai cimdi aizsargātu krāsu no piesārņojuma.

Krāsa kopā ar darbaspēku ir visdārgākā krāsu apstrādes uzņēmuma sastāvdaļa. Aukstā nitrila cimdi neļauj matiem, ādas šķiedrām un ādas eļļām nonākt saskarē ar krāsu un aizsargā lietotāju no ķīmiskām šļakatām.

Nitrila zilo cimdu priekšrocības:
• Lieliska aizsardzība, pateicoties cimdu biezumam - 0,115 mm
• Garas piedurknes, ļauj justies droši darba laikā - 245 mm
• Teksturēti pirkstu gali labākai saķerei
• Īpaši piemērots darbam ar krāsām un šķīdinātājiem
• Nesatur dabīgo lateksu: pilnīgi droši valkāt cilvēkiem, kas ir alerģiski pret lateksu.
• Bez silikona: novērš krāsas piesārņojumu
• Bez pulvera: mazgā 3 reizes ražošanas laikā, padarot tos 100% bez pulvera, lai novērstu krāsvielu piesārņojumu.
• Vienreizējās lietošanas: paredzēts izmest pēc lietošanas, tādējādi izvairoties no piesārņojuma un nodrošinot tīru darbu

Aizsardzība (IAL) CAT III saskaņā ar Eiropas Savienības direktīvu 2016/425/ES. IAL aizsargā pret riskiem, kas rada neatgriezenisku kaitējumu veselībai. CE paziņotās institūcijas numurs: 2777. EN 1149-5, 2. metode: Indukcijas vājināšanās laiks.

Iespējas

Krāsa Zils
Materiāls Nitrils
Izmērs Pieejamie izmēri: M, L, XL
Biezums 0,115 mm

Sertifikāti

Ražotāji

"Colad" ir uzņēmums, kas izstrādā jaunus izgudrojumus, kas nepieciešami efektīvai krāsu izmantošanai. Zīmols ir atbildīgs par neiespējamā padarīšanu par iespējamu. Tas slēpjas uzņēmuma DNS. Uzņēmuma produktus var atrast automobiļu, jūras, aviācijas, rūpniecības un daudzās citās jomās.

"Colad" ir izgudrojis inovatīvus produktus, ko izmanto visā pasaulē, piemēram, maisīšanas krūzes, "BodyGuard" krāsas uzvalku un "Turbomix Paintsaver". "Colad Snap Lid System", ātrākā un ērtākā krāsu pārklāšanas sistēma, nesen tika papildināta ar savu klāstu.

Zīmols "Colad" gala lietotājiem rada unikālas iespējas, koncentrējoties uz labākajiem darba un uzņēmuma procedūru rezultātiem. 

Saglabātie produkti 0
Saistītās preces