Spiediena tvertne Walther Pilot MDG 5, 6 bar, bez maisītāja

Kods : V5580121013 Drukāt

Spiediena tvertne Wagner MDG5 6 bar, bez maisītāja.

Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
1 224,52 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Spiediena tvertne Wagner MDG5 6 bar, bez maisītāja.

Iespējas

Sugas MDG 5

Ražotāji

Walther Pilot galvenā mītne

"Walther Pilot" ir starptautisks tirgus līderis un slavens smidzināšanas iekārtu ražotājs. Klāsts ietver atsevišķas sastāvdaļas un pilnīgas sistēmas, lai kontrolētu visu šķidro un augstas viskozitātes materiālu klāstu, ieskaitot krāsas, emaljas, līmes, eļļas, pārtikas produktus un pārklājumus. uzņēmuma produkti tiek izmantoti dažādās nozarēs.

Uzņēmuma galvenā mītne un sprinkleru ražošana atrodas Vupertālē, Vācijā. Smidzinātāji šeit tiek ražoti kopš 1923. gada. Augstākā līmeņa apstrādes centri garantē absolūtu precizitāti un maksimālu labumu klientam.

2002. gads uzņēmumu iegādājās "J. Wagner GmbH". "Walther" plaši dažādotā produktu līnija, kas apkalpo daudzas nozares, elastīga ražošana un specializācija nišas produktos ir bijusi un ir zīmola panākumu pamats.

Gandrīz gadsimtu uzņēmums ražo smidzinātājus, atsevišķas sastāvdaļas un visas virsmu pārklāšanas sistēmas. Visi produkti ir izstrādāti un ražoti tikai Vācijā. Uzņēmuma ambīcijas, pieredze un pieredze padara zīmolu tādu, kāds tas ir šodien! Šī ir garantija augstas kvalitātes profesionāliem produktiem "Ražots Vācijā" - atzīti un veiksmīgi visā pasaulē. 

Saglabātie produkti 0