Mirka pēdas aizsargstarpliks 77mm 6H, 3 mm, 5 gab.

Kods : 8294710111 Drukāt
Защитная прокладка для шлифовальных тарелок Mirka 77 мм, предназначенная для защиты шлифовальных тарелок от износа при агрессивном и продолжительном шлифовании.
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
16,63 €
iepakot / ar PVN
Daudzums
Pieejamās vispirms
Piegāde: procesā 5 d.
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Защитная прокладка для шлифовальных тарелок 77 мм. Защитная прокладка Mirka предназначена для защиты шлифовальных тарелок от износа при агрессивном и продолжительном шлифовании.

Экономичная защитная прокладка крепится между шлифовальной тарелкой и шлифовальным диском и должна регулярно заменяться.

Защитные прокладки продлевают срок службы шлифовальной тарелки. 6 отверстий, 5 шт.

Iespējas

Urbumu skaits 6 caurumi
Diametrs 77 mm
Mīkstās starplikas forma Apaļš

Ražotāji

"Mirka" ir globāli augošs uzņēmums ar 18 meitasuzņēmumiem, kas atrodas Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā un Āzijā. Galvenais birojs un ražošana atrodas Somijā. Vairāk nekā 97% tās produkcijas tiek eksportēti un pārdoti uz vairāk nekā 100 valstīm.

Inovatīva pieeja, pētījumi un attīstība ļāva "Mirkai" kļūt par līderi elastīgu abrazīvu inovāciju jomā, kā arī patentētu slīpēšanas sistēmu, kas klientiem ļauj izbaudīt patiesu bezputekļu virsmas slīpēšanu.

Šodien "Mirka" piedāvā plašu augstas kvalitātes produktu klāstu, kas aptver visas slīpēšanas darbības. Uzlaboto produktu klāsts ir izstrādāts, lai efektīvi risinātu specializētas ražošanas (koksne, automašīnu apdare, kompozītmateriāli) problēmas gan profesionāļiem, gan amatieriem.

Saglabātie produkti 0