Daudzfunkcionāls vakuuma satvērējs paku pārvietošanai Lifts All Basic, līdz 35/50 kg

Kods : 93-10034 Drukāt

"Basic" daudzfunkcionālais vakuuma satvērējs ir lieliski piemērots dažādu produktu, piemēram, kastu, palagu, somu, kausu, konteineru, palešu pacelšanai un pārvietošanai.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Basic daudzfunkcionālais vakuuma satvērējs ir lieliski piemērots dažādu produktu, piemēram, kastu, palagu, somu, kausu, konteineru, palešu pacelšanai un pārvietošanai. Celtspēja līdz 35/50 kg atkarībā no izvēlētā modeļa.

Darba vietās, kur preces jāpārvieto ātri un efektīvi, piemēram, noliktavās un iepakošanas un izplatīšanas centros, Basic satvērējs ir lieliski piemērots šim nolūkam.

Priekšrocības:
• Vakuuma satvērējs: izmantojot uz augšu un uz leju vērstas vadības ierīces, kas nodrošina proporcionālu ātruma kontroli, apvienojumā ar pārvietojamās kravas brīvu rotāciju, tas ļauj ērti, uzmanīgi un precīzi novietot kravu, kad tas ir nepieciešams.
• Drošāka celšana: tas ir uzticams celšanas instruments. Ja nepieciešamo vakuuma līmeni nevar sasniegt, krava netiks pacelta un, ja pacelšanas laikā vakuuma līmenis pazeminās, Basic lēnām nolaidīsies zemē. Neviens netiek ievainots un neviens nelūzt.
• Dažādi vakuuma pielietojumi: atkarībā no kravas lieluma un svara, dažādām vajadzībām var būt labāk piemērots cits vakuuma pielietojums. Ja neviena no standarta pielāgošanas programmām neatbilst jūsu vajadzībām, ir iespējams izstrādāt un izveidot pielāgotu programmu ikvienam.
• Satvērējs ar āķi: iebūvēts āķis ērtai piekļuvei, kad nepieciešams. Tas ir īpaši noderīgi, ja jāpaceļ gan kastes, gan somas. Ja nepieciešama tikai āķa uzlikšana, ir divi īpaši āķi. Tāds, kas droši un droši turēsies uz spaiņiem, kārbām, konteineriem un citiem. Un otrs ir paredzēts ES palešu celšanai.
• Intuitīvs rīks: rokturis der gan lielām, gan mazām rokām, un to var izmantot gan labroči, gan kreiļi. Pateicoties ergonomiskajam dizainam un intuitīvajām vadības ierīcēm, Basic lietošanas apguve ir ļoti vienkārša. Lietotāji, kuri izmēģina šo rīku, ātri saprot, ka celšanas darbi ir ātrāki un vienkāršāki nekā manuāla celšana vienatnē vai kopā ar kolēģi.
• Pieejami 4 modeļi: atkarībā no tā, ko vēlaties pacelt, varat izvēlēties Basic ar vertikālu vai zemu horizontālu BalTrol. Gan horizontālajam, gan vertikālajam Basic ir divi varianti ar celtspēju 35 vai 50 kg.
• Uzticama tehnika: ražotājs nodarbojas ar pneimatisko celšanas instrumentu projektēšanu un ražošanu kopš 1994. gada. Ir saražoti tūkstošiem unikālu, pielāgotu pacelšanas risinājumu. Basic tika izveidots, balstoties uz visu šo gadu pieredzi, testēšanu un attīstību.

Iespējas

Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 35/50 kg
Rotācija Neierobežots
Nepieciešams gaisa spiediens 6-7 bar
Maksimālais pacelšanas augstums 1,5 m
Trokšņa līmenis - kartona kastes 63 dB
Trokšņa līmenis - hermētiski materiāli 0 db
Ieteicamā nozare Lidostu nozarei

Sertifikāti

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0
Saistītās preces