Akrila hermētiķis Dana Lim Acrylic Clear 509, caurspīdīgs

Kods : 50931 Drukāt
Dana Lim Acrylic Clear 509 ir dzidrs akrila hermētiķis, ko izmanto, lai aizpildītu šauras plaisas rāmju kokmateriālos, šauras spraugas logu rāmjos, paneļu savienojumos un kā aizsardzība pret ūdens iekļūšanu, kā arī citās vietās, kur nepieciešams šauru spraugu blīvējums.
Iepakojums
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
6,95 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Dana Lim Acrylic Clear 509 ir dzidrs plastoelastīgs akrila hermētiķis. Cietot tas kļūst caurspīdīgs un tiek izmantots šaurām plaisām karkasā, šaurām plaisām logu rāmjos, paneļu šuvju aizpildīšanai un kā aizsardzība pret ūdens iekļūšanu, kā arī citās vietās, kur nepieciešama šauru plaisu blīvēšana.

Hermētiķis tiek izmantots arī kā līme koka detaļām, ķieģeļu, betona virsmām un labi pielīp lielākajai daļai būvmateriālu.

Viegli lietojams, var krāsot ar visbiežāk sastopamajām krāsām, piemērots ārdarbiem.

Lietošanas instrukcija:
• Sagatavošana: Visām virsmām jābūt tīrām, bez eļļas, taukiem un vaļīgām daļiņām. Acrylic Clear 509 var izmantot bez gruntskrāsas uz tādām virsmām kā koks, akmens, betons, ķieģelis un krāsotas virsmas. Ļoti porainas virsmas jāgruntē ar 1 daļu Acrylic Clear hermētiķa un 2 daļām ūdens. Praksē dažādi materiāli var atšķirties, tāpēc pirms lietošanas vienmēr ir ieteicams veikt pietiekamas adhēzijas pārbaudes, īpaši lielākiem lietojumiem.
• Darba temperatūra: +5 °C līdz +40 °C.
• Lietošana: uzklāt ar roku vai pneimatisko pistoli. Hermētiķis tiek nospiests vietā un izsmidzināts uz šuves. Ja to lieto ārpus telpām, tas ir jāaizsargā no ūdens.
• Sacietēšana: slāņa veidošanās - 30 minūtes 23 °C, 55% RH. Šuve sacietēs apm. 1-2 dienas. Lēnāk sacietē pie zemākas temperatūras un augstāka relatīvā mitruma.
• Apstrāde: pēc sacietēšanas var krāsot ar daudzu veidu krāsām. Krāsu sastāva atšķirību dēļ mēs vienmēr iesakām veikt saderības testus.
• Tīrīšana: Pirms lietošanas instrumentus var mazgāt un hermētiķi noņemt ar karstu ūdeni. Sacietējušu hermētiķi var noņemt tikai mehāniski. Aizsargkārtu nomazgā ar ziepēm un ūdeni.

Iespējas

Krāsa Balts (dzidrs, kad sacietējis)
Īpaša gravitāte ~ 1,1 kg/l
Derīguma termiņš 1 gads neatvērtā iepakojumā, ja uzglabā vēsā, sausā vietā

Sertifikāti

Ražotāji

Dana Lima vēsture aizsākās 1928. gadā. pavasarī, kad Kai Leopolds Hansens nāca klajā ar ideju par jauna veida stipru līmi. Kopš tā laika Dana Lim ir pazīstama ikviena dāņa mājsaimniecībā, kā arī pārējā Skandināvijā un Eiropā kļuvusi pazīstama kā vadošais līmju, hermētiķu un špakteles ražotājs, kas nosaka jaunus funkcionalitātes, kvalitātes un lietotājam draudzīguma standartus.

Uzņēmuma galvenie darbības principi: orientācija uz klientu un tirgu; augsti specializētu produktu izstrāde, ņemot vērā to izmantošanu; atvērta, videi nekaitīga un atbildīga pieeja uzņēmējdarbībai.

Cerams, ka šie trīs faktori palīdzēs ielikt ilgtspējīgus un ilgtermiņa pamatus uzņēmuma turpmākajai izaugsmei un patērētāju vajadzību apmierināšanai.

Saglabātie produkti 0