Špakteles Dana Lim Universal Filler 631, 170 ml.

Kods : 7811 Drukāt
Universal Filler 631 - ūdensizturīga un laikapstākļiem izturīga ātri cietējoša universāla špaktele, ko izmanto nelielu skrāpējumu un plaisu labošanai gandrīz uz visām virsmām.
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
8,26 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Dana Lim Universal Filler 631 ir uretāna bāzes, ūdens un laikapstākļiem izturīga, ātri cietējoša universāla tepe, kuru ir viegli uzklāt, pateicoties tās gludai un tiksotropai konsistencei.

Izmanto nelielu skrāpējumu un plaisu labošanai uz gandrīz visām virsmām, piemēram, stikla šķiedras, koka, betona un metāla. Var izmantot gan iekštelpās, gan ārā.

Var krāsot ar 1- un 2-komponentu krāsām.

Lietošanas instrukcija:
• Sagatavošana: virsmām jābūt brīvām no putekļiem, netīrumiem, rūsas, eļļas un krāsas paliekām. Koksne un metāls jāapstrādā ar piemērotu grunti.
• Uzklāšana: uzklāt plānā kārtā (maks. 0,5 mm). Aizpildot lielākas bedrītes vai plaisas, špaktele jāuzklāj vairākos slāņos. Pirms nākamā slāņa uzklāšanas katram slānim ir jāizžūst.
• Sacietēšanas laiks: uzklājot plānās kārtās (0,5 mm), špakteles būs sausas slīpēšanai apm. 2-3 stundas 20 °C temperatūrā.
• Pēc apstrādes: pēc uzklāšanas plānās kārtās (0,5 mm) špakteli var krāsot pēc aptuveni 4 stundām 20 °C temperatūrā. Var izmantot lielāko daļu vienkomponentu un divkomponentu krāsu.
• Tīrīšana: nesacietējušus noslaukiet ar Pro Wipes Extra 917 salvetēm. Sacietējušais tiek noņemts mehāniski.

Iespējas

Krāsa Balts
Blīvums ~ 1,85 kg/l
Derīguma termiņš Vismaz 24 mēnešus cieši noslēgtā iepakojumā, ja uzglabā sausā un vēsā vietā
Cieto daļiņu saturs ~ 85 %

Sertifikāti

Ražotāji

Dana Lima vēsture aizsākās 1928. gadā. pavasarī, kad Kai Leopolds Hansens nāca klajā ar ideju par jauna veida stipru līmi. Kopš tā laika Dana Lim ir pazīstama ikviena dāņa mājsaimniecībā, kā arī pārējā Skandināvijā un Eiropā kļuvusi pazīstama kā vadošais līmju, hermētiķu un špakteles ražotājs, kas nosaka jaunus funkcionalitātes, kvalitātes un lietotājam draudzīguma standartus.

Uzņēmuma galvenie darbības principi: orientācija uz klientu un tirgu; augsti specializētu produktu izstrāde, ņemot vērā to izmantošanu; atvērta, videi nekaitīga un atbildīga pieeja uzņēmējdarbībai.

Cerams, ka šie trīs faktori palīdzēs ielikt ilgtspējīgus un ilgtermiņa pamatus uzņēmuma turpmākajai izaugsmei un patērētāju vajadzību apmierināšanai.

Saglabātie produkti 0
Saistītās preces