Špakteles Dana Lim Light Weight Filler 628, 950 ml

Kods : 7767 Drukāt
Light Weight Filler 628 ir ātri cietējoša, viegli uzklājama, lietošanai gatava balta špaktele nelielu caurumu un plaisu aizpildīšanai betonā, apmetuma sienās un griestos.
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
16,53 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Dana Lim Light Weight Filler 628 ir ātri cietējoša, viegli uzklājama, lietošanai gatava balta tepe nelielu caurumu un plaisu aizpildīšanai betonā, apmetumā un ne tikai sienās un griestos.

Pateicoties elastīgajai tekstūrai, to ir viegli lietot. Tas nesaraujas, neplaisā, kad tas cietē, un ir viegli noslīpēts. Sacietējušajā špaktelē var iesist skrūves un naglas. Laba ūdensizturība.

Var izmantot gan iekštelpās, gan ārā, bet ne vietās ar pastāvīgu ūdens iedarbību. Cietināšanas laikā ir nepieciešams aizsargāt no mitruma.

Lietošanas instrukcija:
• Sagatavošana: visām virsmām jābūt tīrām, bez putekļiem un irdenām daļiņām. Nedaudz samitriniet virsmu.
• Lietošana: uzklāt ar špakteli. Ja asmens ir slapjš, būs gluda apdare. Ja špaktelei nepieciešams nožūt, to var sajaukt ar nedaudz ūdens.
• Žāvēšanas laiks: apm. 1 stunda - atkarībā no biezuma un temperatūras.
• Slīpēšana: ja nepieciešams, noslīpējiet pildvielu, kad tā ir pilnībā izžuvusi. Var krāsot ar daudzu veidu krāsām, bet pirms krāsošanas ar alkīda krāsu jāgruntē.
• Tīrīšana: Notīriet instrumentus un aizsargkārtu ar ūdeni. Pēc sacietēšanas to var izšķīdināt tikai mehāniski.

Iespējas

Krāsa Balts
Blīvums ~ 0,6 kg/l
Derīguma termiņš Vismaz 24 mēnešus neatvērtā iepakojumā, ja uzglabā vēsā vietā

Sertifikāti

Ražotāji

Dana Lima vēsture aizsākās 1928. gadā. pavasarī, kad Kai Leopolds Hansens nāca klajā ar ideju par jauna veida stipru līmi. Kopš tā laika Dana Lim ir pazīstama ikviena dāņa mājsaimniecībā, kā arī pārējā Skandināvijā un Eiropā kļuvusi pazīstama kā vadošais līmju, hermētiķu un špakteles ražotājs, kas nosaka jaunus funkcionalitātes, kvalitātes un lietotājam draudzīguma standartus.

Uzņēmuma galvenie darbības principi: orientācija uz klientu un tirgu; augsti specializētu produktu izstrāde, ņemot vērā to izmantošanu; atvērta, videi nekaitīga un atbildīga pieeja uzņēmējdarbībai.

Cerams, ka šie trīs faktori palīdzēs ielikt ilgtspējīgus un ilgtermiņa pamatus uzņēmuma turpmākajai izaugsmei un patērētāju vajadzību apmierināšanai.

Saglabātie produkti 0
Saistītās preces