Šķidrums hermētiķiem Dana Lim Tooling Liquid 901, dzidrs

Kods : 4990 Drukāt
Dana Lim Tooling Liquid 901 ir īpaši izstrādāts šķidrums hermētiķu līmēšanai uz silikona, MS-polimēra un poliuretāna bāzes.
Iepakojums
Veikalā cenas var atšķirties
Cena:
7,15 €
gab / ar PVN
Daudzums
Ražotāja noliktavā
Piegāde: Jautāt
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Dana Lim Tooling Liquid 901 ir īpaši izstrādāts šķidrums hermētiķu līmēšanai uz silikona, MS-polimēra un poliuretāna bāzes.

Samazina adhēzijas traucējumu un hermētiķa pielipšanas risku pie instrumenta/šuves naga. Piemērots gan mitriem, gan sausiem instrumentiem.

Ļauj uzpildīt savienotāju.

Lietošanas instrukcija:
• Lietošanas temperatūra: var lietot temperatūrā no +5 °C līdz +40 °C.
• Lietošana: lieto neatšķaidītu. Pirms sākat strādāt ar hermētiķi, turiet savienojuma stieni iemērctu instrumenta šķidrumā vai izsmidziniet šķidrumu tieši uz hermētiķa un iestrādājiet ar sausu vai mitru savienojuma nūju. Tas ir piemērots arī tad, ja savienojumu apstrādā ar špakteļlāpstiņu. Tā vietā, lai ziepes atšķaidītu ar šķidrumu, šuvi var uzpildīt ar jaunu hermētiķi.
• Tīrīšana: virsmas var tīrīt ar lielu daudzumu tīra ūdens vai salvetēm "Wipes Sensitive 915".
• Piezīme. Izmantojot šķidrumu uz smidzināšanas pudeles, atcerieties, ka instrumenta šķidrums, kas tiek uzklāts tieši uz hermētiķa, izsmērēts vai izlijis uz blakus esošajām virsmām, var izraisīt:
a) Korozijas risks, ja to lieto uz tērauda.
b) Krāsas maiņas risks, lietojot uz porainām un jutīgām virsmām, piemēram, dabīgā akmens un kompozītmateriāla.
c) Optiskā piesārņojuma/virsmas degradācijas risks, lietojot uz stikla, lakota/apstrādāta metāla un plastmasas.

Izvairieties no lietošanas tiešos saules staros.

Testēšana ir nepieciešama, lai noteiktu blakus esošo virsmu piemērotību, uzklāšanas metodi un jebkuru pārklājuma materiālu.

Jebkurš instrumenta šķidruma pārpalikums ir nekavējoties jānoņem no blakus esošajām virsmām.

Iespējas

Krāsa Caurspīdīgs
pH ~ 7
Īpaša gravitāte ~ 1,0 kg/l
Derīguma termiņš Vismaz 2 gadus neatvērtā iepakojumā, ja uzglabā vēsā, sausā vietā

Sertifikāti

Ražotāji

Dana Lima vēsture aizsākās 1928. gadā. pavasarī, kad Kai Leopolds Hansens nāca klajā ar ideju par jauna veida stipru līmi. Kopš tā laika Dana Lim ir pazīstama ikviena dāņa mājsaimniecībā, kā arī pārējā Skandināvijā un Eiropā kļuvusi pazīstama kā vadošais līmju, hermētiķu un špakteles ražotājs, kas nosaka jaunus funkcionalitātes, kvalitātes un lietotājam draudzīguma standartus.

Uzņēmuma galvenie darbības principi: orientācija uz klientu un tirgu; augsti specializētu produktu izstrāde, ņemot vērā to izmantošanu; atvērta, videi nekaitīga un atbildīga pieeja uzņēmējdarbībai.

Cerams, ka šie trīs faktori palīdzēs ielikt ilgtspējīgus un ilgtermiņa pamatus uzņēmuma turpmākajai izaugsmei un patērētāju vajadzību apmierināšanai.

Saglabātie produkti 0