Krāsu maisīšanas sistēma Wagner PROTEC 2K 64-150/75

Kods : 2350374 Drukāt

Protec 2K – divkomponentu sajaukšanas iekārta, kas lieliski piemērota antikorozijas klājumiem, kur tiek izmantota viena tipa krāsa ar konstantu sajaukšanas attiecību.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Protec 2K – divkomponentu sajaukšanas iekārta, kas lieliski piemērota antikorozijas klājumiem, kur tiek izmantota viena tipa krāsa ar konstantu sajaukšanas attiecību.

Pieejami 4 dažādi Protec 2K modeļi, ar sekojošām sajaukšanas attiecībām – 1:1; 2:1; 3:1 un 4:1.

Krāsa tiek sajaukta tieši tik cik nepieciešams un ne vairāk! Šī iekārta ir ļoti viegli lietojama un tā sevi ātri atpelna.

Iespējas

Darba spiediens 415 bar
Sugas PROTEC 2K 64-150/75
Mērķis Krāsu sajaukšana
Materiāla temperatūra 5 - 80 °C
Apkārtējās vides temperatūra 5 - 60 °C
Pārnesuma skaits 64:1
Dubultā cikla tilpums 225 cm³/DS
Maksimālais ciklu skaits 30 DS/min
Pieslēgums (materiāla izejā) M-G 3/8‘‘
Skaņas līmenis 80 dB
Ieejas gaisa spiediens 1,5 - 6,5 bāri
Maksimālais materiāla spiediens sūkņa ieplūdē 20 bāri
Fiksēts sajaukšanas koeficents 2:1

Sertifikāti

Ražotāji

Gadu desmitiem "Wagner" grupa visā pasaulē ir pazīstama kā inovatīvu krāsošanas iekārtu sastāvdaļu piegādātājs.

"Wagner" rūpniecībai piedāvā tehnoloģiski progresīvas iekārtas un sistēmas. Šķidru un pulverveida pārklājumu izsmidzināšanai ar augstu vai zemu spiedienu, lai segtu apstrādājamo virsmu.

Daudzi koksnes, metāla, plastmasas un automobiļu rūpniecības uzņēmumi savā ražošanā ir pārbaudījuši un uzstādījuši "Wagner" iekārtas.

Lai vislabāk apmierinātu "Wagner" klientu vajadzības, uzņēmuma produktu klāsts ir sadalīts divās nodaļās. Dekoratīvās apdares nodaļa izstrādā instrumentus un aprīkojumu, kas īpaši pielāgoti celtnieku un DIY amatnieku vajadzībām, savukārt Industrial Solutions nodaļa izstrādā un ražo rūpnieciskas sastāvdaļas un iekārtas ķīmisko vielu uzklāšanai uz virsmām.

"Wagner" piegādā komponentus un risinājumus šķidrumu, šķīdinātāju un ūdens bāzes materiālu manuālai un automātiskai pārklāšanai uz virsmām. Uzņēmums koncentrējas uz uzticamību, izturību un drošu procesu vadību un kvalitāti.

Saglabātie produkti 0