Satvērējs metāla stieņiem Lifts All Combi, 23 kg

Kods : 89-12130 Drukāt

Mehāniskais satvērējs "Combi" - paredzēts dažāda veida metāla stieņu un profilu celšanai.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Satvērējs "Combi" paredzēts dažāda veida metāla stieņu un profilu celšanai.Tas ir mehānisks satvērējs, kas paceļ stieņus, piespiežoties pret tiem.

Ir iespējams arī noliekt stieni līdz 45°. Šī instrumenta maksimālā kravnesība ir 23 kg.

Šim kombinētajam satvērējam ir arī papildu āķis citu priekšmetu celšanai, piemēram, gāzes balona pacelšanai. Varat arī izmantot āķi, lai paceltu citus priekšmetus, piemēram, krūzes, spaiņus vai citus konteinerus ar rokturi.

Ir divas metāla plāksnes, kas satver stieni un piestiprina pie tā drošības labad. Pēc tam stieni var pacelt un manevrēt bez piepūles.

Viena no pogām ir paredzēta nelielai kravas noliekšanai. Lai atbrīvotu/atjaunotu pacelšanas stieni, nospiediet sarkano atbrīvošanas pogu, un pacelšanas rīks atslēgsies.

Vienkārši izmantojiet āķi, lai paceltu citus priekšmetus, piemēram, gāzes tvertnes vai spaiņus. Novietojiet āķi uz kravas roktura un ļaujiet pacelšanas instrumentam paveikt pārējo. Vienīgais, kas jādara, ir pārvietot satvērēju uz utilizācijas zonu.

Iespējas

Svars 25 kg
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 23 kg
Nepieciešams gaisa spiediens 6-7 bar
Vadības bloki Proporcionāla ātruma kontrole
Satvērēja tips Kombinēts

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0