Satvērējs Basic pacēlājam Lifts All I-frame Smal, līdz 12,5/18 kg

Kods : 93-20006 Drukāt

Vakuuma novilcējs "I-frame Small" ir piemērots porainu materiālu, kas sver līdz 12,5 kg, piemēram, kastes vai iepakojumi, un blīvāku materiālu celšanai līdz 18 kg, piemēram, tērauda, stikla.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

"I-frame Small" sastāv no diviem vakuuma atraktoriem uz tērauda rāmja. Piemērots porainu materiālu, kas sver līdz 12,5 kg, celšanai, piemēram, kastes vai iepakojumi. Tas var arī pacelt materiālus ar raupju virsmu, piemēram, kartonu un kompozītmateriālu.

Turklāt "I-frame Small" var pacelt arī blīvus materiālus, piemēram, tēraudu vai stiklu līdz 18 kg. Vieni un tie paši vakuuma pacēlāji tiek izmantoti gan kartona kārbu, gan noslēgtu materiālu pacelšanai.

Iespējas

Drošības koeficients 2
Forma Bellow
Ārējais diametrs 292 mm
Atraktora diametrs 77,5 mm

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0