Elektriskā konteineru iekraušanas sistēma Lifts All e-CLS, līdz 50 kg

Kods : 96-10072 Drukāt

Elektriskā konteineru iekraušanas sistēma „e-CLS“ ir optimāla izvēle kartona kastu vai paplāšu pacelšanai noliktavās un sadales centros, bagāžas pārkraušanai lidostās.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Elektriskā konteineru iekraušanas sistēma „e-CLS“ ir optimāla izvēle kartona kastu vai paplāšu pacelšanai noliktavās un sadales centros, bagāžas pārkraušanai lidostās.

Priekšrocības:
• Ergonomisks un ātrs: vairākās pusēs ir rokturi, kas nodrošina maksimālu kontroli un ergonomisku kustību visos virzienos. Rokturiem ir labi sakārtotas manevrēšanas pogas, kas padara tos piemērotus gan kreiļiem, gan labročiem. Izmantojot šo rīku, tiek samazināts muguras traumu risks.
• Viegli manevrējams: ir uzstādīta sistēma, kas var bloķēt nodošanas platformu horizontāli un vertikāli. Sarkanās gaismas iedegas, kad platforma ir bloķēta. Kad operators satver rokturi, diodes kļūst zaļas un pārvietošanas platforma tiek automātiski atbloķēta. Iekraušanas sistēma ir iekrauta ar kastēm vai paplātēm, kuras operators var pārvietot vertikāli vai horizontāli un izkraut bez smagas celšanas. Traverse sistēma nodrošina „e-CLS“ mobilitāti un vieglu darbību. Vertikālai kustībai ir četras vadības pogas, viena poga katrā roktura pusē. Nospiežot pogu, platforma tiek pacelta līdz bagāžas "stāvēšanas" līmenim. Nākamreiz, kad tas būs nepieciešams, to var viegli nolaist.
• Drošības līdzekļi: sarkanas avārijas apturēšanas pogas ir uzstādītas gan uz statņa, gan pārsēšanās platformas. Kad avārijas apturēšana ir aktivizēta, strāvas padeve tiek pārtraukta un iekārta apstājas. Ja pārmērīgas slodzes dēļ tiek pārnests neparasti liels svars, iekārta automātiski apstājas. Tas samazina traumu risku.

Iespējas

Spriegums 230 V/850 W
Svars 136 kg
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 50 kg
Maksimālais pacelšanas augstums 1970 mm
Vertikālais ātrums 0,5 m/s (regulējams)
Ieteicamā nozare Lidostu nozarei
Sadales centriem un noliktavām

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0