Satvērējs koka izstrādājumu celšanai Lifts All ProWood 200, līdz 200 kg

Kods : 92-10028 Drukāt

Satvērējs „ProWood 200“ var viegli pacelt visa veida rūtis un paneļus līdz 200 kg.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Satvērējs „ProWood 200“ var viegli pacelt visa veida rūtis un paneļus līdz 200 kg. Tā vietā, lai manuāli paceltu smagus un neērtus dēļus vai pat izmantotu iekrāvēju, „ProWood“ paveic darbu bez piepūles.

Regulējams garums un platums starp vakuuma pievilcējiem un ergonomisks dizains ir īpašības, kas padara šo satvērēju piemērotu lielākajai daļai nozaru. Īpaši populārs durvju un virtuves mēbeļu ražotāju vidū.

Zaļa "acs" norāda, kad ir sasniegts pareizais vakuuma līmenis un kad to var droši pacelt. Pacelšanas laikā kravas aizsardzības funkcija aizsargā dēli vai citu kravu no nejaušas atbrīvošanas.

Proporcionālā vadība ļauj ļoti uzmanīgi novietot izstrādājumu, to nesabojājot. Ja ir jāuzstāda dēlis vai cita krava, to var viegli vadīt ar roku, neizmantojot vadības ierīci.

„ProWood“ ir paredzēts visu veidu izstrādājumiem, piemēram, loksnēm, smagiem dēļiem, metāla vai stikla loksnēm, saplāksnim un koka dēļiem.

Bez „PW200“ ir vēl trīs modeļi atkarībā no izstrādājuma izmēra un svara: „PW60“, „PW100“ un „PW120“. Visiem ir vakuuma nosūcēji ar regulējamu garumu un platumu.

Operators var viegli veikt izmaiņas, neizmantojot nekādus rīkus. Satvērēju var pasūtīt ar vai bez slīpuma funkcijas.

Iespējas

Augstums 1028 mm
Svars 52 kg
Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 200 kg
Vadības bloki Proporcionāla ātruma kontrole
Vakuuma pievilcēji Pielāgojams: 690-1645 mm uz X ass, 724-1044 mm uz Y ass
Ieteicamā nozare Koksnes un mēbeļu rūpniecībai
Metāla nozarei
Ventilācijas nozarei
Piemērots paku celšanai Durvīm, rāmjiem

Sertifikāti

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0