Vakuuma satvērējs papīra un plastmasas maisiņu pacelšanai Lifts All Vacuum Sack Gripper, līdz 50 kg

Kods : 92-10006 Drukāt

Vakuuma satvērējs papīra un plastmasas maisiņiem "Vacuum Sack Gripper" ieteicams līdz 50 kg smagu maisu celšanai, lieliski piemērots plakanu, hermētisku maisu celšanai, piemēram, no paletes vai paletes uz konveijera.

Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Vakuuma satvērējs papīra un plastmasas maisiņiem "Vacuum Sack Gripper" ieteicams līdz 50 kg smagu maisu pacelšanai. Lieliski piemērots plakanu, hermētisku maisu pacelšanai, piemēram, no paletes vai paletes uz konveijera.

Porainiem maisiem mēs iesakām izmantot mehānisko maisu satvērēju.

Priekšrocības:
• Izgatavots no nerūsējošā tērauda: paredzēts tīrai videi.
• Ekonomisks risinājums: kluss un drošs, tas ir arī energoefektīvs un patērē tikai 5-10% no enerģijas, ko patērē citas vakuuma pacelšanas ierīces. Unikālais Precivac sūknis nodrošina, ka vakuuma spiediens saglabājas vajadzīgajā līmenī visā pacelšanas procesā.
• Ātra un vienkārša pacelšana: lai paceltu somu, novietojiet satvērēju uz kravas un nospiediet zaļo pogu. Pēc tam paceliet kravu un pārvietojiet to uz vēlamo vietu. Satveršana aizņem ne vairāk kā divas sekundes, kas nozīmē, ka darbu var paveikt ātri un raiti.
• Vadības bloku pieejamība: ir pieejamas divu veidu vadības ierīces: (a) kur ātrumu regulē uz augšu/uz leju ar svirām vai palaidējiem vai (b) ar balansieri, kur satvērēju var manevrēt visos virzienos, to fiziski pārvietojot. ar rokām.

Iespējas

Maksimālais pacelamā iepakojuma svars 50 kg
Nepieciešams gaisa spiediens 6-7 bar
Vadības bloki Proporcionāla ātruma kontrole vai balansēšana
Ieteicamā nozare Farmācijas nozarei
Piemērots paku celšanai Maisīšanai

Sertifikāti

Ražotāji

Lifts All AB ir Zviedrijas rūpniecības, noliktavu un farmācijas preču un materiālu celšanas iekārtu piegādātājs un ražotājs.

Lifts All tika dibināta 1981. gadā, un tā galvenais mērķis bija elektrisko kabeļu hidraulisko instrumentu tirdzniecība. 1994. gadā uzņēmums pievērsās pneimatisko pacelšanas instrumentu ražošanai un pārdošanai. Gadu gaitā Lifts All ir uzkrājis zināšanas un pieredzi pneimatisko pacelšanas instrumentu un sistēmu pielietošanā.

Pacelšanas instrumentu un sistēmu pamatā ir unikāla balansēšanas tehnoloģija, kas ļauj lietotājam pārvietot kravu, nejūtot tās svaru.

Uzņēmuma vīzija ir nodrošināt labāku darba dienu visiem, kas strādā ar iepakojumu un kravu apstrādi.

Saglabātie produkti 0