• Izpārdots Izpārdots

Grunts Sikkens RUBBOL WP 194, balts

Kods : 5278-701001-200 Drukāt
  • Iepakojums 20 L
  • Pārdots iepakojumos
Ar ūdeni atšķaidāms, balts grunts pārklājums un starppārklājums būvmateriāliem, kas ražoti no skujkoku un lapkoku koksnes, ar izolējošu iedarbību krāsu izmaiņu novēršanai, ko rada koksnes komponenti, lietošanai ārpus telpām un telpās.
Piegāde: procesā 2 d.
Līdz jums nepieciešama bezmaksas piegāde
180,00 €

Informācija par produktu

Ar ūdeni atšķaidāms, balts grunts pārklājums un starppārklājums būvmateriāliem, kas ražoti no skujkoku un lapkoku koksnes, ar izolējošu iedarbību krāsu izmaiņu novēršanai, ko rada koksnes komponenti, lietošanai ārpus telpām un telpās. Divkārša uzklāšana ar appludināšanas metodi spēj nodrošināt sausās kārtas biezumu 30 µm.

Priekšrocības:
• laba plūstamība
• koksnes mitruma līmeni regulējošas īpašības
• efektīva poru slapināšana
• augsta pildspēja

Iespējas

Pārklājums Mērcēšana
Pārklājums
Piemērots Rūpniecībai
Materiāla tips Uz ūdens bāzes
Apdares materiālu veids Grunts
Sadaļa Ārdarbiem
Saistviela Akrils / Alkīds
Atšķaidītājs Ūdens
Iepakojums Iepakojums 20 L
** Pārdots iepakojumos
Priekš Logiem
Pārklāta virsma Egle
Ozols
Priede
Žāvēšanas laiks (23°C, 50% relatīvais mitrums) 4 stundas

Sertifikāti

Ražotāji

"Sikkens" ir starptautisks koka pārklājumu zīmols, kas datēts ar 1792. gadu, kura aizraušanās ar labāko dekoratīvo pārklājumu radīšanu ir ieguvusi klientus visā Eiropā, Ziemeļamerikā, Āzijā un Austrālijā. Uzņēmums ļoti lepojas ar savu vēsturi un tradīcijām, produktu kvalitāti un klientu apmierinātību, kas padarīja to par tirgus līderi.

"Sikkens " ir daļa no "AkzoNobel", pasaules lielākā krāsu un pārklājumu ražošanas uzņēmuma, kā arī liels speciālo ķimikāliju ražotājs.

Tradīcijas un zināšanas, inovācijas un kvalitāte, serviss un sadarbība - šīs vērtības ir padarījušas "Sikkens" par vadošo zīmolu āra koka pārklājumos. Panākumu pamatā ir aizraušanās ar koku un vēlme radīt ideālus pārklājuma risinājumus. 

Saglabātie produkti 0